Byl jsem obdarován příležitostí postavit zkušební model lokomotivy PENYDARREN vyrobený nebo spíše vytištěný na 3D tiskárně. Jedná se o test a model ve finální verzi bude vypadat trochu jinak, bude doplněn o některé detaily a opravy. Vydavatelem modelu je společnost „Świat z kartonu“ a měřítko je 1:35. Níže je testovací výtisk.
Podařilo se mi připojit další díly, jak vidíte na obrázku, jsou tam dva drátěné díly, ale jsou to náhrady za tiskové díly. Vyměnil jsem je, abych urychlil stavbu a také abych zjistil, zda by se daly postavit jako mobilní verze. Díly do sebe perfektně zapadají. A opět chybí několik dílů z tisku.
Na suchém modelu jsou všechny díly vystřiženy a sestaveny. Vím, že je vidět, že ne vše je v ose symetrie, ale to je jen sestaveno pro fotografii. Díly do sebe perfektně zapadají. Jak jsem psal dříve, jde to udělat za chodu, protože jsem to právě testoval, ale protože dělám testovací model, musím tuto možnost vypustit a udělat to jako ustálený model.
Jedná se o dokončený zkušební model lokomotivy Penydarren 1804 v měřítku 1:35, který byl vytvořen jako 3D výtisk a jehož vydavatelem je společnost „Świat z kartonu“. Ostatní fotografie naleznete v galerii.