Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Výrobci, Prodejci ‹ Bílek
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Modely Bílek e-Shop

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Modely Bílek e-Shop

Příspěvekod Triglav » 07 úno 2023, 22:17

Ja som urobil druhú objednávku na dobierku (prvá mi nikdy neprišla) a znova žiadna odozva. Dopredu určite platiť nič nebudem.
Triglav

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jaroslav.hamacek » 08 úno 2023, 11:28

Já jsem právě tu chybu udělal. nenapadlo mě, že když už obchoduje tak dlouho že nepošle. Hamáček
jaroslav.hamacek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jaroslav.hamacek » 13 úno 2023, 13:47

Dobrý den tak mám pro nás všechny co jsem nakoupili na stránkách www.bilek-eshop.cz a netrvali jsme na dobírce špatnou zprávu. Kdo zaplatil předem na účet jako já je bez peněz. Kamarádka se mě stavila na prodejně v Praze v Krči U krčské vodárny. Pan Petr Bílek už 6 let s nimi nemá nic společného. A občas takhle někoho podvede ,když si objedná na jeho eshopu. Peníze patrně nikdy neuvidíme. Je možnost podat trestní oznámení. Pane Macouch, jestli toto čtete, napište mě prosím jste dostal objednaný model?? Podáme to trestní oznámení? Podám ho a vy se připojte? Moje telefonní číslo je 737140620. S pozdravem Hamáček Jaroslav :evil: :evil: :evil:
jaroslav.hamacek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod skka » 13 úno 2023, 15:49

Mam za to, ze ten obchod, a tedy i p.Bilek, je uvedeny mezi prodejci na Panthers Cupu. U Krcske vodarny, jestli se nepletu, sedi Artur a ten s nima mel spolecne snad jen chvilkove sousedstvi, ne?

Ja od nej nakupoval naposledy pred rokem, naky zbytky barev Model Master (to dorazilo... chvilku to trvalo, ale prezit se to dalo)... ani moc netusil, ze Model Master to tak nejak zabalil a kdyz sem se po nejake dobe ozval s dotazem, jestli dorazilo to, co mel (udajne) na ceste, tak bez odpovedi... Vic sem se v tom nehnipal, Model Mastery vzdal a vsechno ostatni objednavam jinde.
Мартиниqуе, ЧарлиеБи, Хаппы-Ча, Кретён, Донна1960нецо, ЧорýДо, Фицк, Труехлик, Тйота, ГлейтОн, шпекы, прейПлацПилот, емКинг, ЕреС, Бенцůр, ммеекк, Молитутули, Оwл,вздусныСтрих, Олт, wхитеОпп, йенык, Спаренина, чуйбоуш, Майк Какáч
skka

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jaroslav.hamacek » 22 úno 2023, 14:14

Dobrý den ,ano toto už také vím. Vyslali jsem tam s manželkou kamaráda a zjistili jsme, že tam sídlí už Artur model centrum, a že s ním nemá nic společného už 6let. Pan Petr Bílek zneužívá dál svých stránek a prý občas někoho takhle podvede, Sháním lidi které podvedl abychom podali trestné oznámení protože mě obral o 1403 kč a to nestačí. Je třeba se spojit a přidat se pod jedno TO. Napsal jsem údaje co vím na stranky Podvody na bazarech aby to bylo někde napsané. je to pod tímto číslem. https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=5111
jaroslav.hamacek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JoseFxx » 22 úno 2023, 14:29

Bílek má, ale kontakt na prodejnu Čsl. armády 47 Zeleneč. Kontakt
JoseFxx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Macouch » 23 úno 2023, 21:26

Zdravím všechny, ne - nedostal jsem od něj nic - dovolal jsem se mu i podruhé - byl prý v nemocnici na operacích a prý málem umřel - sliboval jak želva, že vše pošle a že mi i přidá něco za čekání (mám u něj objednané 4x obtisky - jedna blbá obálka na poštu), ale samozřejmě se na to vykašlal... Byl jsem i osobně v té jeho "prodejně" v Zelenči - samozřejmě nikde nikdo, i když na webu měl, že má otevřeno... Bavil jsem se s paní, co má vedle daňovou kancelář a ta říkala, že tam bývá sporadicky a že (stejně jako já) si spoustu lidí myslelo, že ta výdejna je u ní v té kanceláři, takže má celkem přehled, že ho tam lidi shání. Ty zdravotní potíže potvrdila, ale jak správně říkala - kdo je dneska nemá...

Napsal jsem mu, že pokud do určitého data nepošle obtisky nebo nepošle zpět peníze, podám podnět České obchodní inspekci a Policii. Neposlal nic, takže jsem 20.2.2023 podal podnět na ČOIku.

K žalobě se rád připojím - zaplatil jsem mu 630 Kč...

Macouch
Macouch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vasek » 23 úno 2023, 21:33

Za mesic bude na Panthers cupu mam pocit.
Vasek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Macouch » 23 úno 2023, 21:51

Bohužel jsem až z Brna - kvůli němu do Prahy nepojedu :(
Macouch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Macouch » 09 bře 2023, 17:54

Přidal jsem svůj komentář k Vašemu na stránku Podvody na bazarech.
Macouch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod KING TIGER » 09 bře 2023, 20:47

Vasek píše:Za mesic bude na Panthers cupu mam pocit.

Kdyby ho tam nevpustily a to i na další soutěže bylo by líp.....
http://www.ju-88.wz.cz

"Model nedělá modeláře, ale modelář dělá model"
KING TIGER

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Macouch » 11 bře 2023, 11:43

A dnes jsem přes epodatelna.policie@pcr.cz poslal Oznámení o podezření ze spáchání trestného činu podvodu - Přidělené evidenční číslo v e-podatelně: PID-EM-2023/505019.

Jakmile budu mít jakékoliv další informace - samozřejmě napíšu :-)

Macouch
Macouch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Macouch » 20 bře 2023, 15:38

Zdravím

dnes mi volali z Policie z Brna a ověřovali si některá fakta z mého podání. Paní policistka říkala následující: Pokud je někdo stejně panem Bílkem podveden, jako já, tak ať to ohlásí buď na nejbližší policejní služebně a nebo ať to podá přes e-podatelnu (https://www.policie.cz/clanek/pravidla-pro-prijem-podani.aspx) jako já, oni si to pak podle jména atd. přiřadí a spojí spolu. Jinak pokud bude celková škoda do 10000 Kč, bude to řešit místní úřad jako přestupek v přestupkovém řízení, pokud by se to dostalo v součtu nad 10 000 Kč, už je to trestný čin a bude to řešit Policie. V obou případech mě (nebo nás) budou informovat o výsledku.

Pokud je tedy na tom někdo stejně jako já a kolega Hamáček, stavte se na Policii a nebo pošlete přes internet. Přece mu takové sviňárny nebudeme trpět...

Díky

Macouch
Macouch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jaroslav.hamacek » 01 dub 2023, 14:52

Dobrý den tak podáno připojil jsem se k panu Macouchovi a podal na pana Petra Bílka trestní oznámení. Mě obral o 1 430kč. Takže pokud jste na tom stejně připojte se k nám. Jarda :evil: [-X :angry:
jaroslav.hamacek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod leninek70 » 12 dub 2023, 11:41

A já si pořád říkám,že mě odkaz na jeho stránky háže na nějakej Webhosting či co :o .Ještě že jsem u něj nic neobjednal.Všem ostatním držím pěsti.
leninek70

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Bílek