Naposledy upravil Martinicky Vladimir dne 16 led 2013, 22:22, celkově upraveno 4
Honza Kopecký píše:Já namaluju rukou tak akorát domeček jedním tahem, ale ty nýty na mě působí trošku jako na lokomotivě. Jinak samozřejmě nemůžu říct ani popel.
Martinicky Vladimir píše:masinou "alkoholika,bitkara a suknickara", Sadaaki Akamatsu!
David Koktavý píše:I já se přidávám s pochvalou za pěkný bokorys.![]()
Využiji příležitosti a zeptám se, dá se někde najít jakým způsobem se tyhle bokorysy malují?? Docela bych uvítal jak na to. Jeden čas jsem o malování bokorysů uvažoval. Pastelky a kus papíru se na dovolenou apod. tahá asi lépe než modelářské náčiní a model...
Miško píše:Hm..., hmm..., kdyby nám tak šlo lepení (teď nemluvím za Miloše, Filipa a jim podobné)... krása jako vždy, mistře.
Martin Jursa píše:Parada, dalsia krasna kresba. A hned masina, ktoru prave staviam.Martinicky Vladimir píše:masinou "alkoholika,bitkara a suknickara", Sadaaki Akamatsu!
hned mam vacsiu chut tem moj model dokoncit.
Martinicky Vladimir píše:Tak som dokoncil druhu desiatku mojich kresieb 20. bokorysom...a cim inym zakoncit tu druhu desiatku,nez masinou skveleho a odvazneho pilota,ale tak isto i trochu "alkoholika,bitkara a suknickara", Sadaaki Akamatsu!
ADAM 06 píše:Martinicky Vladimir píše:Tak som dokoncil druhu desiatku mojich kresieb 20. bokorysom...a cim inym zakoncit tu druhu desiatku,nez masinou skveleho a odvazneho pilota,ale tak isto i trochu "alkoholika,bitkara a suknickara", Sadaaki Akamatsu!
Ahoj Vladimír.
Toto je jeden z tých najkrajších obrázkou.![]()
![]()
![]()
Už sa teším na toho Tempesta![]()
![]()
![]()
S pozdravom
Slavo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků