Tak som dokoncil posledny rucne kresleny bokorys 1/28, Nakajima Ki-27a /ko/ NATE /Abdul/ zo seriovo vyrabanych jap. jednomotor. stihacov z WW II /aspon jednu verziu z kazdeho typu/. Ovsem pokial neratam Mitsu. A7M2 Reppu /Sam/. Ten bol sam...
Naposledy upravil Martinicky Vladimir dne 16 led 2013, 21:37, celkově upraveno 2
Este som zabudol dodat,ze chcem taktiez urobit ucelenu radu dvojmotorovych seriovo vyrabanych jap.stihacov z WW II.Zacal som Ki-45-kou,tu uz mam hotovu!Chystam sa na Gekko.
Super, krásné obrázky ! Co takhle pozorovací dvouplošný hydroavion type 95, kdysi to dělala Tamka. Takhle kdybych uměl malovat, jéje, fakt super !(Napadlo mě - co takhle duel art - bokorysy letadel které se utkaly ve vzájemném boji ? Určitě maluješ i US nebo ne ?
Alrone,dik za slova chvaly!Tie moje kresby nie su nic svetoborneho,ale som rad ze sa pacia!Zatial nerozmyslam nad inymi letectvami-mam toho dost pred sebou este z japoncov!Neviem ako to budem nadalej zvladat-uz nie som najmladsi.Chcem postupovat trochu systematicky...Zdravi,Martinicky V.