Hlboko sa ospravedlnujem Vsetkym modelarom, co cakali nejaky progres, ale nedalo mi to, aby som sem nevrhol tie moje kresby este raz - vetsi fota! Toto forum je predsa najviac navstevovane...
Naposledy upravil Martinicky Vladimir dne 16 led 2013, 21:31, celkově upraveno 1
No, tak to je hodně pěkný. Tyto mašiny mě zrovna neberou, ale práce je to úžasná. Moc se mi to líbí.
Zkouším kreslit podobně, ale na počítači. To je jednodušší.
Jarda a Zdenek!Diky za pozitivne ohlasy! Daval som sem vetsi fota v nadeji,ze budu lepsie vidiet detaily na tych kresbach,ale neviem cim to je,ze nie su tak dobre prekreslene,ako ich mam napalene na disku!Tam su tie kresby aspon o takych 25% lepsie zobrazene.Zdravi Vas Vladimir
Jenom malá rada: pokud se něco zmenšuje na web tak dochází k dost velké degradaci obrazu. Řeším to , že zmenšuji původní velikost obrazu max. o 20% ,( lepší je o 10, ale toho času) až se dostanu na požadovanou velikost. Po každém zmenšení je však potřeba použít funkci DOOSTŘIT. Výsledek bývá o dost lepší než když se to zmenší na jeden zátah.
Radek a Misko!Diky za kladne ohlasy!Radek diky za radu!Nabuduce sa pokusim drzat sa Tvojej rady.Ja som to ale zaostroval-az na to zmenseni v %-to skusim urobit podla Teba.Zdravi Vladimir M.
Moc hezke! Vzhledem k tomu ze neco podobneho sam obcas delam, tak o to vic ocenuji paradni pracicku!
Jen bych mel takovou technickou otazku: proc to kresli rucne a nedelas to treba v Photoshopu, kde by jsi mohl vyuzit moznosti kreslit obrazek ve vrstvach, a tim si hodne ulehcit praci na ruznych kamuflazich od jednoho letadla pote co udelas zakladni profil...
mas k tomu umelecke duvody (na pocitaci to neni ono), nebo jen mas averzi k technice?
To miking-presne si to vystihol,ze v pocitaci to nie je ono-to prave orechove--su to pre mna ulizane,mrtve a bezduche maluvky,a ani nemam take programy v PC nainstalovane!Ani ma to neinteresuje.Inak nikdy nekreslim jednu verziu era v ruznych kamuflazach. Zatial som sa dostal viac-menej iba k zakl.verzim.Cas ukaze kedy sa dostanem k dalsim verziam. No niektore verzie toho-ktoreho stroja sa odlisuju minimalne.Apropo ja sa nemam kam hnat-ja si malujem pre radost a preto sa mi kresli s lahkostou a uspokojenim!