Super, som nadšený, dúfam že publikovanie Tvojich prác tu na MF nie je len jednorazovou akciou a že v roku 2013 sa na tomto mieste budeme stretávať pravidelne! Čo to je Illustrátor? Fotošopa? Fotopaint?
Ten akrobatický špeciál MDM-1 Fox OK-1213 je PRENÁDHERNÝ Je to ostatný typ v mojom zápisníku letov,najkrajšie zážitky za 25 rokov poletovania mám z jeho kokpitu pri lietaní dole hlavou (aj keď sa na fotke tak netvárim ,je to tak )
Švanda-foxík je krajší . A navyše vydrží toľko čo MiG-má povolené násobky +9/-7G. Ale Mig nedokáže to čo fox -som sa trochu pohrabal v svojich fotkách a našiel som záber z tréningu -Fox v autorotácii (kopáč)- (keď sa trochu viac "zarve"za knipel,tak G-meter pri tom vyskočí aj na +7/-4..)
Přílohy
Naposledy upravil Discus pilot dne 31 pro 2012, 19:29, celkově upraveno 2
kallos-našiel by si si čas a chuť napr. na takého Blaníka L-23? (nejaké fotky zboku nájdem-moj tajný tip je OM-0218 ,na tom som absolvoval základný akrobatický výcvik pred preškolením na Foxa,na foto konkrétne pri výkrute )
Tak že L-23,L-13 sú v pláne ,len neviem kedy lebo moja ročná dcera je teraz na prvom mieste. Ale po večeroch trošku kreslím aj ked to trvá dosť dlho nie ako arthurten súka printy jeden za druhým mám rozpracované L-29, Z-137T, Jak-130 a Bf-109E plus pridávam ešte dáke MiG-29
Skvelé! Len nemám ten pocit, že ich súkam jeden za druhým , ale verím, že ročné dieťa je ročné dieťa. Moje deti už tak trocha odrástli(21 a 23), ale neteš sa, lebo stále platí: malé dieťa - malé starosti, veľké dieťa - veľké starosti Ja tiež práve robím Delfína, tak to mám napozerané a zdá sa mi, že máš niektoré tiene pritvrdé. Hlavne tieň na spodku by bolo treba potiahnúť smerom hore, lebo takto mi to príde, že L-29 má obdĺžnikový prierez trupu(pritom v skutočnosti je prirez trupu po celej dĺžke kruhový). Ale je to len môj subjektývny názor.
Viem, že to ešte nemáš hotové a dúfam, že sa nebudeš hnevať keď tu priložím taký malý návrh, ako to myslím s tými tieňmi:)