Radku,diky za pochvalu!Mas pravdu ze ich moc nezbyva,a mozno si dam Ki-27a /ko/,abych si odpocinul od tych "zelenych" kamuflazi,len nemam atraktivny marking na "Acko"-nemas nieco?...Vlado
Radku,ten FAOW som v rukach este nemal.Mozno mam doma v podkladoch nejake kopie fotiek i z tohto zdroja,ale urcite nie vsetko!Mozes mi to FAOW zkopcit a poslat?!...Mna by najviac zaujimala 59.sentai s tymi cervenymi bleskami cez trupy,ale potrebujem foto z tych masin,ktore mali CERVENY blesk pozdlz trupu!Nie tie co mali i zelene blesky!Ono, tam su trochu zmatky s tymi znakmi na smerovkach,aby ten-ktory znak katakany sedel k cervenemu blesku!Diky moc,Vlado
Vždy sa mi veľmi páčili pekné bokorysy pekných aeroplánov... Tu je pre zaujímavosť jedná stránka šikovného autora z Francúzska: http://dekkerartwork.over-blog.com/
Býk je nebezpečný spredu, kôň zo zadu a somár zo všetkých strán.
Sharky,diky za pozitivnu reakciu na tu moju kresbu!Tierry Dekkera a jeho vytvory dobre poznam.Myslim,ze presiel na poc.grafiku.Kedysi, sa mi zda,ze tvoril bokorysy a kresby i "rucne".On tusim nerobi len do lietadiel,ale tvori i v inych zanroch.Zdravi,Martinicky V.