Bandážovaná je na fotke asi celá hlaveň, ja som ju robil bez (podľa pokynov) - teda kreslil som len tú malú mažetu pri nábežnej hrane. Ale je to aj tak prd vidieť, tak sa s tým netráp. Spomínam to len preto, lebo si perfekcionalista(to vidno z Kobier). Malý príklad: porovnaj, obrázok na spodu je ten kolorovaný.
Peto, ty si rychly! Prave som vyrabal "dokaz" Johnymu, ked si to sem postol... Dik. Ta bandaz na kanone bola co? Nejaka latka (stucna?) omotana okolo kanonu? Ak to bolo nieco tmave (sede), tak ten, co chce, to v zasade moze na tom obrazku vidiet.
Pani, som rad, ze sa Vam to paci, cloveka to hned povzbudi. Uz som zacal robit na tomto obrazku:
Neviem presne, objavuje sa to aj na veľkých kanónoch, ale tam to vypadá na kožené (alebo celtové)puzdro. Na guľometoch to pripomína skôr nejakú onucu, ale akej farby to bolo, netuším...vravel som, je to prkotina, ani to nerieš.
Miso, tak ako Peto pise, neries take "nepodstatne" detaily, ako je ochrana laufov zbrani pred prachom....najkrajsi je lauf ked sa leskne na slnku, a nie s navlecenym latkovym, resp. kozenym kondomom
Vlado, vdaka za podporu. Ten kondom na kanone uz naozaj neriesim. Len ma zaujimalo, z coho to je, resp. ako to v skutocnosti vyzera. Ako som pisal, uz som zacal robit dalsiu fotku.
Peto, na tom vrchnom, otocenom zabere kridla, to skutocne vyzera, ze by to mohol byt onen voskovany okrovo-hnedy papier, do ktoreho sa kedysi v strojarstve balili suciastky, resp. nahr. diely...