Tak som sa, po dvojmesacnom "nicnerobeni", pustil do dalsieho amika. Myslim si, ze Seversky P-35A je vhodnejsi kandidat k namalovaniu,ako F3F, pretoze skor zapada do druhej svetovej, kedze sa koncom roka 1941 ucastnil bojov s japoncikmi nad Filipinami...ta kresba je zatial vo velmi surovom stave...
A..... jéje. Vlado je opäť činný. Verím, že keď si doprial rukám a očiam oddych, tak to teraz pôjde ako po masle. Nech Ti to pekne kreslí..... budem sledovať.
Milan, vdaka za povzbudenie !Peto, mas pravdu, ze zatial to vyzera nie ako zlty, ale ako zhnity banan !Stefan, Devastatora mam nakresleneho zatial len v ceruzke...pocka si na realizaciu, lebo chcem dokoncit "amicku stihackovu seriu"! Michal, i ked amikov nemam rad, tak tie hviezdy s cervenymi tercami "milujem" !
Karle diky, a mas pravdu! Aj svedsky ma pekny marking, ale ked ja dokoncujem "amicku seriu"! Peto, ked pises o tom "Thunderboltovi", tak chvala bohu ten mam za sebou, ale pripomenul si mi, i ked "bezvyznamneho" predchodcu Thunderboltu, a to P-43 Lancera...
Johny a Peto diky! Peto, som rad, ze ten moj komp ako tak ide, pri tom "matuzalemskom" veku... ! Tento tyzden by som toho "Severskeho" chcel dokoncit...len tie nity s polgulatou hlavou na tomto type ma seru ! Ale nenaznacit ich na kresbe, by tiez nebolo to prave-orechove...