Vlado, skoro....len o numero menej...7639....nejako ho už nasvietim...kamo o ničom, tak aspoň detaily to hádam zachránia
Michal, pozrel som si všetky tri, Tebou doporučené ruské filmy o vesmírnych dobrodružstvách bajkonurskych molodcov (perfektný zážitok!), ale ISS určite nie....to je rozhodne nad moje sily
Vďaka za ponuku!....keď narazím na nejaké problematické miesto, určite budem žobrať o foto-poradenstvo. Dostal som celkom slušnú porciu walkaroudu, sice v trocha slabšom rozlíšení, ale zatiaľ to postačuje. Začal som chvostom, ten je celkom čitateľný, horšie to bude s trupom, no najviac sa obávam rotorovej hlavy. Po Mi-24ke a 17 mám predstavu čo ma čaká (aj keď táto partia na prvý pohľad u BH vypadá trocha jednoduchšia - no možno je to len môj mylný dojem).
Peto, mam pocit, ze vlakno v ziarovke nie je uplne spravne skrutene... Ale vazne, zasnem, na to by som nemal nervy. Mala drobnost - ten cierny stvorcek za napisom mas ciastocne prekryty obrubou pozicky, na fotke to tak nie je.
Chalani, vďaka za koment...je to len vektor, písmu by prospela čiastočná priesvitnosť, ale to je hudba budúcnosti...tá potvora má toľko detailov, že až...ani netuším, či to stihnem dokončiť na nastávajúcu sezónu. Obávam sa, že po exporte do bitmapy budú sotva rozoznateľné nity a šróby...a popisky budú len také "akože" riadky
Konštruktéri vrtuľníkov musia byť šialenci...len špekulujú, kde by na tých pár plechov ešte niečo prišróbovali, prinitovali, zavesili, prilepili...a ešte to má aj lietať