Fiha, uz robis Liberatora? A kde je hotovy Il-2? Alebo zostal v hlbokej ilegalite a je odlozeny do neurcita? Inac, mas moj velky obdiv. Ja som sa vcera pustil do pokracovania kreslenej vektorovej P-39, ale tie ciary na vobec nebavili a tak som to po chvilke zas skoncil.
Objednávka (zeleno-sivá) bola vybavená, ale čas tlačí a tak finalizáciu druhej Il-2ky som prerušil (ale určite dokončím). Pre korektnosť to sem upnem až po kompletácii. Ak Ti nesedí vektor, tak sa na to vykašli a rob si to po svojom.
Servus Peťo . Ako vždy nádhera, ale to následné nitovanie ti ani trochu nezávidím . I keď pri predchádzajúcich projektoch si už potrebné skúsenosti nabral. Však?
Tak, tak. máš pravdu. Nitov tam bude neúrekom...ako na každej štvormotorovej oblude. Ale nitovanie ešte chvíľu počká. Na rade je krídlo s motormi a bombóník - zadné strelisko BP.
Peto, normalne Ty uz si "nitoholic" Okno bocneho strelca na zadnom trupe bolo iba z jednej strany, alebo bolo presne take iste aj oproti na druhej strane?
Michal, máš pravdu. Nejako to uniklo mojej pozornosti, že Librátor nemal asymetricky posunuté okná strelcov. Do náprotivného odsuvného krytu vyrežem malé okienko a nechám v zavretom stave (bohvieako sa mi nechce kresliť ďaľší guľomet M2 našikmo zozadu). Vlado, čo ušetrím na kamo, to naozaj pribudne na povrchových detailoch. Jáj, skoro som zabudol - ešte to bude mať aj rachejtle na krídielkach na spodku trupu (pre akčnejší výzor, skúsim jednu aj odpáliť).
Nooo, Peto, a ze ja prekvapujem ...zacal si skvele ! Co je to tempera, alebo kombinacia technik? Je to na A3jke? Inak, dnes som nacal dalsiu ruru cs. letectva, ale zatial je to v surovom stave, takze to sem este nezavesim...
OOOO Peto , neskutocnu radost si mi spravil tymto obrazkom, musim prist kuknut ako to vyzera na zivo a mozeme pokecat o Corsaroch, momentalne ho mam vcelku dost napozerany.