Michal, máš pravdu, plusmínus vychádzam z tejto mašiny. Možno nejaké chyby tam budú, poznáš ruské mašiny-čo kus to originál. Vlado, kreslil som to podľa fotky funkčnej repliky, Mig-3ka má tak dokrútené plechy na boku, že bez finálnych tieňov to vyzerá naozaj trocha čudne.
Peto parada ...pilot ako zivy...dufam, ze ta vrtula este nie je definitivna...okraje listov rozmaz! Este by som dal viacej bielej-lesku na ten spominany prechod, vrtul. kuzel-predna horna cast kapoty motoru.. ?
Zatial velmi pekne. Snad len par poznamok: Ten napis "ZA RODINU" neohnes trochu tak, aby kopiroval tvar (ohnutie) trupu, podobne ako hviezda? Original mal modry spodok. Budes ho robit v PS? Casti interieru viditelne na Tvojom obrazku by mali byt seda A-14, tj. mohli by byt trochu svetlejsie. Sedacka by mala byt tmavo zelena. Na operadle sedacky chyba tapacirovana opierka hlavy. Vrtulove listy na tejto masine boli biele, nie cierne.
Chalani, vďaka za poznámky. Vlado, všetko čo píšeš, ešte len príde. Michal, Ty si odborník, tak sa opýtam: kade viedla deliaca hranica medzi bielou a modrou (hlavne na motorovej časti)? Nápis som trocha zakrivil, ale asi je to málo, že? Opierku hlavy doplním. Aj zvyšok doladím.