Vďaka chalani. No musím sa chlapsky priznať, že sa mi na Kráske podarilo vyrobiť jednu poriadnu, žiaľ neopraviteľnú halušku. Čiastočne to zavinil zle zvolený výkres (ale ako to má človek vedieť, že?). Druhá príčina je tiež klasika: pol roka dávate do kopy materiál, už si myslíte, že všetko je tak ako má byť, vaše snaženie je na konci (už vidíte svetlo na konci tunela) a v tom náhodou (ale úplne nenormálnou náhodou) kliknete na nejaký blbý odkaz a rozbalí sa obrázok vo vysokom rozlíšení, zachytávajúci predlohu z takého uhla, že sa odkryjú detaily, ktoré pred tým na žiadnej fotke neboli. A zrazu je nad slnko jasné, že niečo je zle...ale čo už. Túto chybu odhalí len ten, kto náhodou naďabí na inkriminované foto.
Peto, ja sa uz len mlcky kocham. Btw, co je na obrazku neopravitelne? Mna v poslednom case viac bavi robit obrazky ako modely prave kvoli tomu, ze v PS ide opravit, resp. zmenit cokolvek. Vzdy ma vytacalo, ze zasadna info sa objavila az po dokonceni modelu.
Keď už som s tým začal, tak dopoviem...nemal som foto na presné rozmiestnenie písmen DF, presnejšie, kde začína D-čko (voči vertikálnej linke paneláže za pozíciou radistu by mali byť posunuté viac doprava). Polohu som určoval podľa F-ka a otvoru pre bočného strelca (to jediné bolo vidieť na fotke, z ktorej som vychádzal). Keď k tomu prirátam (asi) proporčnú chybu vo výkrese...no čo už. Keby som to chcel opraviť, musel by som prerobiť celý trup.
Peto, neviem co vsetko chces prerabat, ale z mojho pohladu (tj. "polmetroveho" pozorovatela) okolo celeho "D" chyba zelena skvrna. Na kolazi cb foto na strane 115 je zretelne vidiet, na Tvojom obrazku taka nie je. Vid tiez moj koment na str. 116 dole. Ale aj tak, obrazok je uzasny.