Je zaujímavé, že na toto lietadlo, aj keď je "prefláknuté" a notoricky známe, neexistuje poriadna kresba (teda jednu som predsa len našiel od Janusza Swiatlona, ale len čiastočný náhľad a aj ten má kopec nepresností). Memfiska je mojou srdcovou záležitosťou a tak si dám záležať.
I ked "maly" pokrok, ale viditelny pokrok ...ako som uz pisal, tak si tlieskacov setrim na konecny vysledok Tvojej prace! Apropo, nezda sa Ti, ze tunajsie osadenstvo je akesi ospale a lenive dat aku taku reakciu na kresbu od profika, a pritom je tu ovela viac prispevkov na kadejaky priemerny model...aha, ja som zabudol, ze je to modelarske forum... ! Peto, mna to tu uz definitivne prestalo bavit...
Pavliku, ja nepotrebujem prispevky na moje kresby... uz som si zvykol ! Nevsimol si si ale to, ze tu pisem o Arthurovej praci ! A inac, ja si nepotrebujem honit EGO, pretoze moje kresby su zname a umiestnene na onakvejsich / rozumies tomu slovu?/portaloch nez na MF...napr.,vid priloha!!!
Dovetok: a Ty sa cudujes, ze ma to tu prestalo bavit po tych cca. 7. rokoch, co som sem zacal zavesovat moje kresby, a castych vypadoch voci mne?????!!! Boli casy, ked si i Ty casto moje kresby chvalil...
Pavliku vies, je rozdiel urobit kovovy povrch hotovymi modelarskymi farbami, a nakreslit-hodit na papier kovovy povrch temperkami, aby vyzeral ako kov !!! Az Ty urobis poriadny "kovovy" povrch, vid. ukazka Tvojej prace
, tak potom sa mozme bavit o kvalite, ci nekvalite mojej prace
...je mi ta luto, mal som o Tvojom naturele iny obraz...sklamal si ma!
Nóóó chalani, normálne som si musel nasadiť okuliare (tie ružové nie a nie nájsť)...ja fakt neviem...dá sa k tomuto O.K. Corral dodať niečo konštruktívne? Chcem veriť, že ide len o nedorozumenie, spôsobené debilným umelým prostredím internetu, kde akékoľvek zle zvolené slovíčko dokáže odštartovať lavínu invektív a dostať veci do extrému. Asi by sme sa mali spýtať ľudí na východe Ukrajny, ako efektívne riešiť tieto naše, vskutku "veľké" problémy. Či?
Ja si Vás oboch veľmi vážim (Vlado maľuje krásne obrázky a Pavel stavia suprové modely), preto ma neuveriteľne mrzí táto prestrelka.
Vďaka za obrázky! Samozrejme ich poznám, len som netušil, že ten spodný strelec patrí do posádky MB - ja som našiel foto bez názvu. Zaujímavé je, že na guli Sperry chýbajú priehľadné bočné kryty. Na skrínšote z dokumentu MB tie kryty sú (teda, ak na záberoch je skutočne MB a nie nejaký iný stroj). Viete niekto niečo o týchto krytoch, prečo na niektorých guliach sú a na niektorých nie?