Peto, podla toho obrazku: by to mohol byt napr. font DOTUM (resp. nieco podobne v Coreli) z aktualneho MS Wordu, lepsie Italica ako normal, casti napisu v 2 roznych velkostiach, vid moj screenshot:
Capture.PNG (2.95 KiB) Zobrazeno 2833 krát
Ale aj tak je ten napis viditelny iba minimalne. Ovela viac su vidno nepresnosti v malovani kodoveho pismena "A". Vsimni si, napr. ako "zaujimavo" zabieha v lavej hornej casti do okna.
Tie písmenká ešte skúsim upraviť. Len pre srandu, aj najlepší výrobca dekálov sa obšas netrafí (a to nemyslím "háklivé" kríže). Môj dnešný výkon: horná veža. Ešte mi ostávajú štyri guľomety...
Peto, podla mna je to meno aj "A" uz v pohode. Este detail ku gulometu. V mieste, kde sa streta nosna hlinikova vidlica (otacanie vpravo/vlavo) so zelenym ramom gulometu, by mal byt nejaky srob alebo co, podla ktoreho sa gulomet otaca hore/dole. Na foto to vidno.
Podľa mňa to "U"čko bolo prichytené priamo ku guľometu a nie k "eS"ovitému rámu, preto nevidno šrób. Na tom ráme niečo vidno, ale neviem čo (nejaká perforácia?). Rozbitie obrysu "A"čka určite nejak poriešim, ale až v bitmapovom editore, toto je len vektor a zatiaľ to nie je možné. Tie ostatné malé písmenká nebudem riešiť, to sú len vyškrabané podpisy "fanúšikov" z propagačných potuliek v USA po dokončení operačnej činnosti MB.