Dnes som mal trocha viac času v práci (stredoškoláci majú matury), tak som si pokreslil. Ešte to nie je hotové a zopár detailov treba doladiť. Inšpirovala ma skvelá maľba Richarda Taylora. Len som si nezvolil správny papier - je silno štrukturovaný a nedovoľuje takú mieru detailov, akú by som si želal.
Peto, Ty sa asi nudis ...kresby R. Taylora doverne poznam, a myslim si, ze ta Tvoja ceruzka to celkom dobre vystihla ...este trochu vybrusit styl ! Preco nepouzijes obycajny vykres? Tento je dost strukturovany, ako by bol rucne vyrabany...
Prečo som nepoužil výkres? Lebo som debil... Aj tak to budem kresliť ešte raz, je to len A3ka a tak sú lietadlá pre moje slepé oči dosť malé (a ešte do toho tá štruktúra). Na hladkú A2ku to pôjde ľahšie.
A takto to dopadlo...neviem, čo je to za zvláštny úkaz, ale naživo to vypadá naozaj lepšie...asi preto, lebo fotoaparát má len jedno oko(a aj to jedno je mŕtve) Na druhom obrázku, len tak pre srandu, s mojou storočnou, štetcovanou, revelláckou 32-kou.
Vkusne Peto, uz sa tesim ked to uvidim na zivo a este viac sa tesim ked bude vysiet u mna doma p.s. Ten mail mi nedorazil, asi si poslal na staru adresu.
Vďaka chalani. Vlado, model je napatlaný liehovými Agamami - ale tými starými, zo začiatku 90. rokov, jóóój, ako perfektne kryli a ešte fajnovejšie voňali!
Peto, mas pravdu s tymi liehovkami ! Skutocne dobre kryly v tenkej vrstve...dobre sa s nimi pracovalo! Ja som v polovicke devatdesiatych rokov kupil pre syna volne lietajucu maketu na pohon mot. Co 2, BF-109 E-4 z exstrudovaneho polystyrenu od fa. FLY, a kabat som striekal s tymi liehovkami aerografom !