Pekne Linky Vlado , ale zda sa mi ze predne koleso mas akesi sisate, ta prava strana je omnoho tensia oproti lavej, ja viem ze by to moholo byt aj tienom ale predsa
Samozrejme, žartujem. Dostala sa mi pod ruky taká mimoriadka, kamarát z Itálie ma požiadal o print 51-ky pre jeho starého známeho z USA - originálže staručičkého pilota z 328th Fighter Squadron, Lt. Roberta H "Punchy" Powella Jr. Len dúfam, že starý pán ešte chvíľku vydrží, lebo toľko vecí sa mi nakopilo v poslednom čase, že neviem kam skôr...
Johny, "koleso" opravene ...Peto, samo ze sa v detailoch Tvojej praci nemozem rovnat, a ani sa to neda, ale slubujem, ze vydam zo seba maximum, aby som sa k Tvojim PC-kresbam aspon priblizil...
Peto ten "obdlznicek" pod VOPkou samozrejme ze zatriem...ja mam taky svoj postup na odlisenie panelaze, krytiek a pod. pri tvorbe "kovoveho" povrchu ! Totiz to zosvetlovanie pomocou beloby nie je to prave orechove! Pri "kove" dost vyuzivam belost podkladu..vsak to poznas ...a inac, titanova beloba uz nie je co byvala, je akasi dozlta !