Vďaka za Vaše ohlasy, ale slová uznania prináležia skôr skvelým tradíciám a nevšednej histórii nášho medzivojnového letectva. Bola to nádherná doba, plná výborných konštruktérov a famóznych mužov s krídlami.
Fúha, tak to neviem. Zatiaľ budem rád, ak sa mi podarí dať dokopy Novákovu trojku. Len mám problémy s chvostovými emblémami ostatných strojov. Detail letiacej sovy a čajky som v použiteľnej kvalite nikde nenašiel...asi budem musieť improvizovať.
Peto, prebehol som cely moj archiv a stare Kridla Vlasti resp. L+K, a mam taky dojem, ze fotky ocasnych ploch BH.122 OK-VIM a OK-VIL pilotov Hubacka a Sirokeho , proste NEEXISTUJU!
Vďaka Vlado, asi to bude bohapusté sci-fi. Mám len fotky celých strojov a detaily chvostov sú tak malilinkaté, že môžem len odhadovať výzor emblémov. No čo už...
Už som posťahoval kopec fotiek letiacej sovy hnedej z netu. Ak sa nikto neozve, skúsim štylizáciu podľa nich. Len dúfam, že to naozaj bola sova a nie nejaký sokol či jastrab:)
Peto, terc bol modry s cervenym lemovanim u vsetkych masin...to je iste, ale mne sa zda, ze je tam po obvode cosi naviac! Ja by som sa priklonil k tretej variante...