Okrem prerábky 29ny finišujem aj s druhou C-11kou pre TNMC. Vektor je už hotový, ešte ho treba vyšperkovať. Len pre zaujímavosť uvádzam, že tento pestrofarebný OK-JIM sa objavil aj v poslednom čísle časopisu Modelář. Neviem aké podklady mal k dispozícii p. Kolmann, ale mne vyšiel trocha iný výsledok. Dovolím si tvrdiť, že som mal fantastický materiál od Pavla Polacha(vrátane kvalitnej dobovej farebnej fotografie)a preto sa nazdávam, že tento JIM je presnejší a vernejší. Moje postrehy: - logo Škodovky na boku trupu sa nenachádza v objatí štylizovanej pneumatiky, ale obkolesuje ho text "AEROKLUB SVAZARMU MLADÁ BOLESLAV" - pitotka(okrem koncovej časti)je červená - podtrupové stĺpiky sú čierne, podobne ako celá táto časť centroplánu(má klinový tvar)a v bokoryse by mal byť viditeľný tento čierny šíp aj s časťou veľkého bieleho okrídleného šípu v bielej kružnici - v bokoryse by mal byť viditeľný aj segment bieleho klinu na hornej ploche krídla
Na posteri pre TNMC bude aj farebný pôdorys s časťou centroplánu zo spodu.
Parada, Peto ...je to ona, akrobaticka C-11 Auto-Skoda, a pilot ma na hlave este "koristnu" nemecku letnu pilotnu kuklu! Taku som mal moznost mat na hlave koncom sestdesiatich rokov v Aeroklube Trnava...pozical mi ju nacelnik Aeroklubu!
Vlado: nuž, na hlave má, čo má. Ešte som tam mohol dať chlapíka so slnečnými okuliarmi , no nakoniec mi tá helma prišla vtipnejšia. Martin: Dobrý pokus!
Či budú ďaľšie kamufláže 11ky, neviem. Objednávka TNMC znela na dva kusy. Ale v poslednom Modeláři ich bolo celkom dosť(aj keď neviem, nakoľko sú presné, že?). Momentálne šróbujem, nitujem a bodo-zvarujem 29nu. Je to práca bez konca, naposledy mi dali takto zabrať kovové 21ky, ale tam boli nity lepšie viditeľné.
Peto, aj ked "digi" camo velmi neholdujem... neviem preco sa v nasich "ozbrojenych silach" opicia po amikoch , tak dvadsatdevine v Tvojom podani to prepacim...P A R A D A ! Dufam, ze to kridlo zhora uz nitovat nebudes?!