To je čo za mašinu Vlado, Hermann Graf? Martin, kľudne tu dávaj čo uznáš za vhodné. A ozaj, ešte som to nejak podrobnejšie neskúmal, ale má to byť s tým prídavným pancierovaním, alebo bez?
Ano, Peto, bude to H. Graf...len aby sme cosi na tych "fokacoch" stihli urobit....vo vychodnom stredomori budu i ruske vojnove lode! Plava tam raketovy kriznik Moskva, a jedna nespecifikovana protiponorkova lod, zatial...nikto nevie, ako sa to moze vsetko zvrhnut
Hmm...po Korei, Kube, Vietname, Iraku a Afganistane sa nám rysuje ďaľšie brilantné víťazstvo skvelej americkej demokracie Inak, vybral si si krásny stroj typicky árijského pilota
Peto, ja som si Grafa nevybral, vybral si ho niekto iny, ja len musim plnit objednavku ...inak ten Hermann az taky fesak nebol ...leda ze mal fesacky vyzdobenu masinu Fw-190 A-5...
Peto, to pancierovanie bolo v tej dobe uz odmontovane, ale stale tam je vidno uchytne body, ktore boli zatrete cervenou zakladovkou a na pravej strane je vidno konturu po prestriekani.
A ešte mám otázku na Martina(prípadne pre hocikoho, kto sa v danej problematike orientuje): na fotkách je 190 demilitarizovaná. Zrejme si kanóny zobrali amíci ako suvenír. Mám to robiť bez zbraní, a ak nie, potom sa pýtam, či prídavné pancierovanie nebolo demontované spolu s kanónmi?
Zatiaľ to vypadá takto...
Naposledy upravil arthur1966 dne 14 zář 2013, 13:07, celkově upraveno 1