Ondřej Kabelka píše:Škoda té Šedofialové N40. Tu bych zrovna potřeboval. Nemáš nápad jak to namíchat?
Taky se mi moc do těch syntetik nechce...schne to fakt dlouho
Mě padla do oka J 4 Fialová (Mauve). Nic lepšího jsem v katalogu Agamy nenašel. Jedině se potom podívat do Gunze ti Tamek
KiR píše:Povinnosti mi pomalu, ale jistě přerůstají přes hlavu a tak model neroste tak rychle, jak bych chtěl... S takovou to do Karviné nestihnu... Na modelu přibyly jen kulomety a chladiče...
von Mertens píše:KiR píše:Povinnosti mi pomalu, ale jistě přerůstají přes hlavu a tak model neroste tak rychle, jak bych chtěl... S takovou to do Karviné nestihnu... Na modelu přibyly jen kulomety a chladiče...
No prozatim si nejrychlesiDobre si to rozjel
a Karvin bude kdy?
P.S. Prosim Te nechapu proc mas ten kouzel, ktery upevnen ke kulometu s leve strany, v barve hlavoviny? Co sem doposud videl, ma barvu materialu, zakladnecho nateru ci nejakou tu komuflazni barvu...ale hlavovina?!
Ondřej Kabelka píše:Ten Roland je hezčííí
Jinak jsem odzkoušel tu lihovou mauve agamu. Dle mého soudu už si domíchal, tohle je docela přesný odstín
Vlastimil Lukáš píše:Výplety s napínaky by chtělo ještě dopilovat. vypadá to že napínáky nenapínají.
Jinak já rozhodně bych šel do Fokkeru...mít ho tak v 1/72
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník