To je ta polská dora ode mě? To jsou výlisky Intech/MasterCraft, balil je i Směr: http://modelingmadness.com/scotts/axis/ ... review.htm Na těch pár dílů není návod potřeba, ale na super-hobby se dát stáhnout k několika přebalům.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Jo..tak to je pak od Tebe.-..... návod netřeba...jednak to není můj první Focke-Wulf 190,druhak to budu stejně asi znatelně překopávat.... možná to nakonec ani nedokončím..uvidíme
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Když vidím, že to lepíš bez předchozího barvení kokpitu, tak se můžu přidat.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]