Su fakt zvedav, co s tim budu delat...
Michael Skočil píše:Ty voe, tak s toho by mě trefiloUž sis dal panáka?
Pavol Papp píše:hmmmmto mi je vazne luto. Ale nastastie je to plech, opravit sa to da.
Pavol Papp píše:PS: inac aj mne sa stalo podobne, odvtedy ked mi nieco spadne ani sa nepohnem a obzeram sa ze zi to nezmasakrujem stolickou hned ako sa pohnem. .... viem taketo rady teraz nepotesia....
Honza Jezl píše:Figurky cechoslovaku opravdu nebudou (leda ze by mi je nekdo byl ochoten vyrobit s cimz nepocitam)
nicmene maly posun. Model je nastrikan, ted prijdou na radu dekaly. Zatim tam je jen jedna vec, ktera me trochu zlobi (co se tyce shody se vzorem), ale snad nebude tak zle. Pokud to poznate, (i kdyz z foto to neni moc videt) zkusim to opravit
Daniel Bílek píše:Honza Jezl píše:Figurky cechoslovaku opravdu nebudou (leda ze by mi je nekdo byl ochoten vyrobit s cimz nepocitam)
nicmene maly posun. Model je nastrikan, ted prijdou na radu dekaly. Zatim tam je jen jedna vec, ktera me trochu zlobi (co se tyce shody se vzorem), ale snad nebude tak zle. Pokud to poznate, (i kdyz z foto to neni moc videt) zkusim to opravit
levá kokarda je blíž k náběžné hraně
Pavel Š píše:Mně se nezdály ty pruhy na VOP, ale asi jen blbě koukám. A je někde foto na tohodle spita na kody na trupu? nebyly taky z pravé strany NNoK?
Pavel Š píše:OK, proto jsem se ptal. Včera jsem se díval do Hurta na Čechoslováky v RAF a ony ty kody byly jednou tak, jednou tak... někdy NN-D, někdy D-NN..... čert se v tom vyznej
S těma pruhama jsem myslel, jesli začínaly hned na oblouku VOP, některé měly pruhy až kousek od oblouku, ale na těch lítali Francouzi v RAF (tedy Duperier, tuším, to byl).
Honza Jezl píše:Daniel Bílek píše:Honza Jezl píše:Figurky cechoslovaku opravdu nebudou (leda ze by mi je nekdo byl ochoten vyrobit s cimz nepocitam)
levá kokarda je blíž k náběžné hraně
sajze, fakt ze jo, v realu se mi to zdalo OK, hned jak prijdu dom to musim zkontrolovat. Videt je to hlavne na te zbranove sachte. hmm.. No...ale to jsem na mysli nemel a radsi uz mlcim, abych se jeste nedivil![]()
Ad vyrovnani plechu - tu plochu klapky (z druhe strany nez jsou zebra) bylo nutny hodne prebrousit, dokonale vyrovnat to proste neslo. A to jedno
zebro taky uz narovnat moc neslo (minmalne vyroba novyho byla rychlejsi)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník