Novější anglická Fujimka je prý snad nejlepší model Phantoma vůbec, tak stavbu zdokumentuj trochu podrobněji
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Tímto se dáva na vědomi zpráva,že pokud to Ujík nevetuje,poprava draka se o rok prodlužuje Takže kdo zbaběle se času bál nyní se muže gerojsky přihlásit
Mě prodloužení srabsky vyhovuje, aspoň to nebudu muset lámat přes koleno a dělat lítající cíle dle nálady a chuti bez obav, že to nestihnu. Poslední dobou sem tak přežranej letadel, že sem musel zakrojit zas další pozemní cíl, ikdyž na ten by stačil otvírák na konzervy.
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl