tak mě napadá,chlapci...když už,tak už...přidejme i nějakou plavací potvoru (loď,ponorku) a taky třeba figurku a civilní vozidlo...ať teda pokryjeme VŠECKO..... ona diorámka by taky nebyla od věci....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Já už bych byl trošku střídmější, 90% z nás nestihne ani polovinu z toho, co je naplánováno. Od začátku to bylo jen pro létající stroje, technika se pustila až na konec. Pokud chcete lodičky a figrky, klidně někdo založte dalšího draka.
Ahoj kucí, jak na to tak koukám, tak mi z brněnského draka chybí jen hlava první, čtvrtá, pátá, sedmá, osmá a devátá - že bych šel do toho? Jen kde sehnat potýzka?
Modelaření je úžasná věc. Tři měsíce se tím rozčiluješ, týden se tím kocháš a pak na to sto let sedá prach...a je to dobré téma pro psychiatrické traktáty!
Modelaření je úžasná věc. Tři měsíce se tím rozčiluješ, týden se tím kocháš a pak na to sto let sedá prach...a je to dobré téma pro psychiatrické traktáty!