Mam na tebe dotaz, kde jsi bral podklady na ty draty v bojovem prostoru ???
Docela me to interesuje ...
Jinak to vypada bozi ... Kez bych to takhle zvladl ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Díky za chválu, ale myslím, že se musím ještě hodně učit, hodně učit .
Prostudoval jsem fotky z internetu, pak mám MBI, Shiffera a Osprey. Ale v těch publikacích moc fotek interiéru není, nejlepší je asi MBI. I tak musím improvizovat. Na fotce je kousek kabelu, ale už nevím kde končí, takže improvizuju . Nejvíc fotek interiéru mám ze stránek na který jsou odkazy tady na fóru.
Tak jsem téměř hotov s interiérem. I ty zatracený granáty. Ovšem přes týden moc času nebude, tak nevím, nevím jestli to stihnu do konce roku . Možná stihnu ještě přidat fotky, asi spíš ne, jdu dnes za kulturou, do divadla .
Potáhl jsem původní sedačku olověnou fölií a natřel olejovkou umbrou pálenou ředěnou benzínem do zapalovačů Zippo, pokus o odřeniny a zesvětlení jsem dělal okrem světlým páleným.
Myslím, že je to docela jednoduchá metoda napodobení kůže.
Martine dik za fotku a ten tvuj Hetzer vypada suprove ...
Budu muset jeste na interieru zapracovat ...
Hlavne me lakaji ty draty ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Tak práce pomalu pokračují, mezi nočníma toho moc neudělám
Korba zalepená, lepím na korbu vše co se dá ještě před barvením. Samozřejmě došel řídkej i středně hustej vteřiňák, na náměstí v Plzni neměli žádnej , takže jsem si to pěkně zapatlal hustým vteřiňákem. Debonder bude mít práci.
Snad zítr seženu řídkej vteřiňák, budu muset do modeláře v Poděbradce a tam určitě neodolám výprodeji od Edy - nějaká chmelnice mi zláká . A při focení zkapaly baterky ve foťáku, záložní nejsou nabitý . Když se daří tak se daří. O víkendu bych měl máknout a pokročit. Snad stříknu surf a možná žlutou.
Jojo kdyz dojde ridky vterinak u Ediku, to je jako kdyz ti dojdou naboje v sapiku ... Proste se pak muzes jenom modlit ...
Ja si nechal pro jistotu sehnat 80 gramovku a huz ji jedu ...
Jojo, chmelnice od Edy ti schvaluji ... !!!
Ktere delas ??? 1:72 ???
Ja mam ctvrtky ...
Ale bohuzel za plnou cenu ...