Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Hmm,..ale my jsme nevěděli co tam napsat,..jen "IS"? Boris? Doris? Norris?....
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
No každopádně podle polohy uvozovek je to maximálně čtyřpísmenná záležitost, pokud bychom brali to IS jako konstantu. Nicméně osobně si nejsem jistý jestli to není třeba "AUS". Kažopádně na tom bokoryse bych něco naznačil a zbytek by se dal udělat jako rozmazaný nebo špinavý. Rozhodně by to nadělalo méně škody, než tam nemalovat nic.
Tak to je myslím na debatu. Já to vidím zase tak že: nevím - nemaluju.
No, musím souhlasit s Pavlem. Když už tam ten bokorys je, v textu u foto se o tom píše, tak je trochu divný to ani nenaznačit, zvlášť když dvě písmena jsou celkem jasný. Ale chápu, že to můžeš vidět jinak...
No s názorem "když nevím- nemaluju" bych spíš došel k tomu, že bych zvolil na bokorys jiný stroj, kde podobné nejasnosti nejsou. Takhle pak vznikají zbytečné problémy když někdo postaví model podle bokorysu a fotka dokládá, že to tak úplně nesedí...
No já to myslel tak, že když se uvede v textu že tam nějaký nápis byl tak je to dostatečné,.....já o tom nějak moc takto jako do detailu nepřemýšlel.... A ono tam měl být odkaz na forum (které jsem musel pak zrušit), kde by se podobné erraty jako zde řešily,...ale nebylo forum není odkaz...