Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Omlouvám se, ale v AFV-4 ležím jak blb v kontrole textu,...a jalikož jsem technický antitalent, tak nevím jak do MS Office dát ten milion zkratek jako: G.T.Brg., G.M.S., Pz.Abt.208, 8. Aufk.Pz.Abt. (8. Pz.Div.) a podobně tak, abych to nemusel při použití "kontroly gramatiky a pravopisu" odklikávat po jednom písmenku furt dokola asi po 33500000 jak k***t! A ne, (mě) to nejde mu to vnutit, že ten tvar zkratky té jednotky takto chci!! Neumím tu zkratku označit a vnutit mu ji celou (viz obrázek), neboť neznám postup a zatím mě jej nikdo neřekl! Seká to ne jednotlivé čísti, tedy "G." - "M." - "Brg." a to je tam fakt nekonečněkrát!!! Poradí někdo? Spasiba!
Přílohy
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
doline, zkuste prosim ve wordu zalozku SOUBOR - MOZNOSTI, asi treti zalozka KONTROLA PRAVOPISU A MLUVNICE ci nejak podobne dle verze Wordu, zde zrusit zaskrtnuti policka NAVRHOVAT POUZE Z HLAVNIHO SLOVNIKU, a kliknout na VLASTNI SLOVNIKY. vlastni slovnik byva nejcasteji nejaky CUSTOM.DIC. zde zasktnout policko pouziti na ano (tick it nebo jak se to jmenuje). je tam policko upravit seznam slov a zde jiz jen psat dany vyraz cely a ten cely pridat treba "Pz.Abt.200" (bez uvozovek ukazuje jen ten cely vyraz). word uz bude tento vyraz brat jako jeden celek.
Děkuji,...to je OK. No já,..jen,..končím v bodě 1 u většiny podobných kokotských návodů...... Píše se: Na kartě Soubor vyberte Možnosti a otevřete možnosti kontroly pravopisu:
Jako že teda kde je ona KARTA SOUBOR ?????
Přílohy
Zkusil jste třeba kliknout levým tlačítkem myši na kolečko se čtyřmi barevnými čtverci v levém horním rohu okna Wordu?
Rozbalí se nabídkové okno a úplně dole je tlačítko "Možnosti aplikace Word". Na něj klikněte a pokračujte podle návodu výše. Zkusil jsem postupovat podle něj a zvládl jsem. A nejsem ani ajťák, jenom BFU.