... alebo model ktorý bude zaregistrovaný ako posledný elektronicky ....
Stokrát opakovaná LOŽ sa stane pravdou! Čím väčšia lož tým hlasnejšie ju treba kričať do SVETA! Nie každý JE súci do vojny, čo vie kričať! Najlepšia obrana je ÚTOK! Slušný človek MÁ MIERU a VIE kedy ešte možno KRIČAŤ a KEDY treba MLČAŤ. Vie sa ospravedlniť za CHYBU a UBLÍŽENIE inému. Pre hlupáka každý hlúpy! Hlúpy vraví čo VIE, múdry vie ČO vraví! Len DVE veci sú nekonečné-vesmír a ľudská hlúposť.
Veľa času už neostáva, registrácia konči zajtra 5.10 o 12:00...dúfam že sa kvôli tej cene, pre posledného zaregistrovaného, nezačnete registrovať všetci naraz......že par minút pred dvanástou
Samozrejme... že nakoniec bude aj čoraz viac populárnejšia kategória ROZOSTAVANÉ MODELYprihlásiť-registrovať sa budu dať až na mieste Model len vycvakyny z ramečku, nebude pripustený do súťaže
Fajn akcia, možno trochu komornejšia, ale trhať žily to myslím nikomu nebude. Opäť som spoznal nových ľudí, dobrý pokec nielen so Štefanom Pásztorom. Ak sa podarí, tak o rok som tam zas. A toto sa mi podarilo ukoristiť:
Přílohy
Daniel Hajtinger, 22 rokov Rozrobené: SS-1C "Scud B" w/MAZ-543 "Uragan", 9A34M "Strela-10" OSSR Dokončené: T-62M, Karosa C954, Škoda LIAZ 706 RT
Akcia ako vždy, kolektív ako vždy, obaja usporiadatelia ako vždy, skvelá atmoška ako vždy. Ako vždy, prídeme aj o rok. A tešíme sa. Ďakujeme za príjemne strávenú sobotu.