Z KPM Mar. Lázně jsme zdárně dorazili domů. Jubilejní ročník se vám povedl na jedničku, vše šlapalo jak mělo, nakoupit bylo taky co a potkali jsme tu plno našich kamarádů prostě super sobota. Příští rok s námi můžete zase počítat. Díky Michal
Jsem také rád, že jsem dnes mohl přispět účastí. Děkuji za pohodovou sobotu Jirkovi V. a celému MK 518 z Děčína a budu se snažit dorazit na Minimax i za rok.
I my z konce světa jsme dorazili úspěšně domů. Byla to moc pěkná akce a bylo hodně pěkných modelů. Mockrát děkuji za uctění Vencovi památky a za finanční pomoc jeho rodině od vašeho klubu. Sám za sebe jsem rád, že jsem mohl osobně poznat Jirku V. a další členy vašeho klubu a navíc jsem se seznámil s kolegy z Mladé Boleslavi. Díky za takové akce. Za rok určitě přijedu. Pavel
Velké díky za výborně připravený jubilejní ročník a fakt se těším na ! 60 !. Hlavně bylo báječné vidět rozjasněné tváře modelářského potěru při předávání cen. Samozřejmě i již zmíněné uctění památky kolegy modeláře. Smekám před vámi páni kamarádi, modeláři z Děčína. Ať se vám daří a ještě jednou díky za pořádání MINIMAXU.
Dorazili jsme v pořádku domů a stále vstřebáváme pocity které vyvolala Vaše super soutěž, jsem rád že jsem se mohl zúčastnit jubilejního 30.tého a jak všichni doufáme zdaleka ne posledního ročníku a moc díky za super pohodu sqele zvládnutou soutěž a možnost si pokecat se super lidmi ... díky moc a hodně zdaru do dalších let...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"