alex.sky píše:Když napíšu "méně a méně modelů" tak si nestěžuji, ale pouze konstatuji. Já s tím totiž problém nemám. Pořádání Kitshow mě (a nejen mě) neživí. Klidně se mohu věnovat svým zálibám a přijít jako divák na čumendu. K těm osobním pozvánkám dodávám, že všichni z Apola o Kitshow věděli. Koncem minulého roku zástupci pořadatele přišli na schůzku klubu, kde se o Kitshow debatovalo. Připomínám, že někteří členové se v té době domnívali, jak jsem vyrozumněl, že by klub mohl být spolupořadatelem. Později však asi byli přehlasováni a tak z toho sešlo. Škoda, příští ročník už možná mohli dělat podle svých představ... Pořadatele nejvíce překvapilo, že někteří modeláři, kteří při osobním jednání potvrdili svou účast s konkrétními modely, nepřijeli, natož aby se omluvili. Někteří nepřišli loni, protože se jim předloni prášilo na modely. Letos se sice neprášilo, ale pozvánka nebyla dostatečně osobní. S čím asi přijdou příští rok?
Jinak, každá připomínka je podnětná a může pomoci ke zlepšení akce. Sám mám připraven návrh na úplně jiný (atraktivnější) systém soutěže, asi dosud nikde u nás nepoužitý. Zcela odlišné (výhodnější) by mohly být podmínky pro prodejce. Zkrátka debata o tom co dál, začíná. Můžete se se svými návrhy připojit.
Sašo, to nemá smysl rozebírat zde, to si chce sednout a v klidu probrat. Ale jen s těmi, kteří MAJÍ ZÁJEM něco dělat a taky pro to NĚCO UDĚLAJÍ.
BTW: Jako klub se neangažujeme přesně z těch důvodů, na které upozorňuješ ty a na které jsme poukazovali již před těmi deseti lety