Trošku som vám tam prečistil registráciu; a touto cestou by som chcel poprosiť registrujúcich sa, aby pri registrovaní svojich modelov nenechávali nevyplnené kolonky. Vzniká potom z toho zbytočný chaos pre organizátorov pri tlačení registračných hárkov, prezenčných listín a taktiež aj pri udeľovaní poradových čísel. V mene všetkých organizátorov a MA tímu ďakujem.
to Herrman: ak chces ostat a vratit sa do Presova na druhy den,tak kamos ide tiez z Presova do BB a ma volne cele auto a v nedelu ide naspat....ak mas zaujem tak napis SZ s cislom a vybavime
Keďže som ešte na súťaži v BB nebol a v celom vlákne som nenašiel info o mieste konania bodla by informácia kde v bystrici to bude, prípadne aj mapa s možnosťami parkovania.
člen štetcovej galaxie číslo 12 Dze še pije - tam pijem,◄☺► dze še bije - tam še bijem, ◄☺► aľe dze še robi tam nezavadzam http://www.mkzobor.sk
Možno hlúpa otázka,ale chcem sa predsa uistiť. V prípade že sa jedná o model polpásového ťahača so zapriahnutým kannónom aká je to kategória?? Ja som dedukciou dospel k tomu, že keďže ide fakticky o dva modely vystupujúce ako celok a jeden z nich je kolesový a druhy napoly kolesový, bude to asi technika kolesová, ale pre istotou sa radšej pýtam kompetentných
Naposledy upravil Fachman dne 04 lis 2013, 22:17, celkově upraveno 1
...elektronicka registracia konci zajtra o polnoci ...tak sup sup registrovat,ak nechcete cakat v rade elektronicka registracia na : http://www.modelarea.sk
Banskobystricky samospravny kraj - cena za najkrajsi juniorsky model
Letka Horehronia udeli nasledovne ocenenia: - naj lietadlo WWII v mierke 1/72 - naj lietadlo WWII v mierke 1/48 - naj lietadlo WWII v mierke 1/32
Klub modelarov BULLDOG Liptovsky Hrádok udeli dve ocenenia: - najkrajsi papierovy model - najkrajsi plastikovy model
SK MODELS -pamatne plakety v kategoriach ziakov a juniorov..celkove bude ohodnotenych 14modelov
KM Muttons Banska Bystrica udeli ceny: - najkrajsi model palubnej stihacky WWII - najkrajsi ziacky model lietadla - najkrajsi ziacky model bojovej techniky
Firma VERTIGO Miniatures oceni 3 sutazne modely v kategoriach: F1 - Figúrky Standart – pokročilý,historicke figurky a busty F2 - Figúrky Standart Fantasy – pokročilí fantasy a sci-fi figurky a busty F3 - Figurky Master F4 - Figurky Master Fantasy F5 - Figurky Novices – novacikovia figurky a busty
v ziackej kategorii udeli cenu za najkrajsiu figurku alebo bustu: Z6 - Figurky,busty bez rozdielu mierky
Naposledy upravil torsion dne 06 lis 2013, 15:23, celkově upraveno 1