Hezká akce v nádherném sále muzea. Po mnoha letech jsem soutěžil i na jiné bodovačce než Luž a MČR takže i za toto díky! Myslím, že i bez ligy se povedlo udržet akci se solidním počtem modelů, ačkoli návštěvníků jako takových moc nepřišlo. Modely jsem si nakonec stihnul prohlédnout až během vyhlašování. I tak ještě jednou dík.
byl jsem se podívat, pokecal s pár lidma, fajn podnik. Všimnul jsem si až v sobotu cca v 01.00 v noci, že se toto koná. Příští rok se rád zúčastním aktivně. Jen netuším jestli do volných kategiotií může i scifi.
Děkujeme všem zúčastněným za vytvoření příjemné atmosféry a budeme se těšit, že příští rok se sejdeme ještě v hojnějším počtu. Možná přidáme i kategorii scifi.
Loni jsem nebyl a letos byl opravdu velmi nadšen prostory muzea. Ani jsem nestihl projít všechny expozice, neb jsem valnou část dne prokecal v kavárně. Alespoň mám co napravovat příští rok. Doufám, že se další bodovačka na severu Čech ujme.
Ahoj a díky za hezkou soutěž, na které jsem si i po delší době odbodoval letadla - je to PARÁDA, mít takto oblíbeným érúm blíže Přidávám i odkaz na fotky (společné s Rudou K.) na rajčeti: http://lukofan.rajce.idnes.cz/ Nashle LuKo