Ľubomír Ontkoc
David Michalko píše:Je to ich system a treba ho respektovat.
Galland píše:... minuly rok som vyhlasovanie vzdal v polovici, cenu som preto neprevzal... snad im padla na uzitok
kyli píše:... můj model nějakou tu cenu dostal.
Teď mě mrzí, že jsem nepočkal na to vyhlášení, mohl jsem ve své na ocenění chudé vitríně alespoň něco mít. No, poučení, snad pro jindy...
Laco Nagy 'Bocán' píše:Galland píše:... minuly rok som vyhlasovanie vzdal v polovici, cenu som preto neprevzal... snad im padla na uzitokkyli píše:... můj model nějakou tu cenu dostal.
Teď mě mrzí, že jsem nepočkal na to vyhlášení, mohl jsem ve své na ocenění chudé vitríně alespoň něco mít. No, poučení, snad pro jindy...
Ceny sa odkladajú minimálne rok. Napíšte mi do súkromnej správy a dohodnem s Andrásom, že Vám na niektorú súťaž tie Vaše ceny zoberie (možno u Galanda to už bude trochu ťažšie, ale skúsiť môžem). Robil som to aj v minulosti a aj teraz som niektorým vybavoval ceny. Aj po tejto súťaži sa mi už dvaja "adepti" prihlásili.
cesnak píše:na jednu stranu na vyhlasovani by bolo menej ludi, ale na druhu stranu, by sa aspon omedzil pocet neodovdzanych cien, v pripade ze by boli ocenene modely oznacene.
ron píše:cesnak píše:na jednu stranu na vyhlasovani by bolo menej ludi, ale na druhu stranu, by sa aspon omedzil pocet neodovdzanych cien, v pripade ze by boli ocenene modely oznacene.
a pravdepobobne by ich ani nebolo menej. niektori "cakatelia" by odisli, ale pribudli by ti, ktori maju ceny iste. "krovi" ostava.
doktor píše: ...
A kategoria K2 nebola hodnotena?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník