Tak dámy a páni, počasie nám dosť zrazilo účasť, čo nás trošku mrzí, ale to ovplyvniť nevieme, rovnako ako chlad v halách. Ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili na súťaži. Zase sa nám to podarilo natiahnuť, do budúcna budeme musieť zohnať viac ľudí, pretože 2ja pri počítačoch sme to nestíhali. Chcel by som ešte poďakovať sponzorom, Prospektor shop, a KVH Poprad za pomoc a zlepšenie atmosféry na súťaži. Foto od nás: http://www.modelarea.sk/sk/foto/albums/2/1
Toto bola premiérová súťaž pre registračný systém ModelArea, potrebovali sme odskúšať všetky funkcie a možnosti, preto bola možno aj tá registrácia obsiahlejšia, ako na iných súťažiach. Systém fungoval výborne, výsledky boli na internete od tretej nezvládli sme to akurát s diplomami. Takže výsledky tu: http://www.modelarea.sk/sk/match-area/result/7/
Na záver dúfam, že sa aj napriek tým zádrheľom páčilo všetkým zúčastneným a o rok sa stretneme v hojnejšom počte.
Ďakujem za peknú akciu a príjemne strávenú sobotu Michalovi i celému organizačnému tímu. Škoda tej slabšej účasti, no počasie uplynulých dní určite vystrašilo a odradilo viacerých, ktorí sa k Vám chystali. Nevadí! Aj tak to bolo vydarené otvorenie modelárskej sezóny! Tešíme sa na jej pokračovanie u nás v Čani 13.4. Na predakciu ("školenie rozhodcov") 12.4., teda aj na nocľah je Vás zatiaľ prihlásených 15. Vyzerá to už teraz veľmi nádejne ... Stano
Ešte jedna poznámka, niekto si u nás nechal dve krabice s modelmi, vlastník by mi mohol napísať do správy, čo sú to za modely, aby sme vedeli, že sú naozaj jeho. Na odovzdaní sa potom dohodneme.
Bol som sa po malom váhaní pozrieť a musím povedať,že cesta zo Zvolena stála za to a aj napriek menšej účasti mám/a aj moja drahá manželka/ z dnešného dňa tie najlepšie pocity.Snáď do budúceho ročníka aj ja prispejem nejakým kúskom.
Veľká vďaka organizátorom za prijemne strávený deň, ale poďakovanie patrí aj ,,tetám,, bufetárkam, pretože sa o nás starali lepšie ako v nejakom InterHoteli... som rád že sme aj my mohli svojou troškou prispieť k pohodovej akcii... za KVH Poprad Mildo...
Bola to príjemne strávená sobota. Michal & Co. - ďakujeme! Keď na budúci rok zvládnete ten "malý" problémik s prípravou vyhlasovania výsledkov, bude to už akcoška že úplne v pohode, ktorú každý rád navštívi... Prikladám aj ja pár obrázkov. Ospravedlnte zníženú kvalitu, je to fotené mobilom.