Bol som už ani neviem koľký krát a znovu paráda. Len peňaženka vykrvácala A trošku mi tam chýbal nejaký workshop alebo Jezevčíkov kotol ako po minulé roky... Inak super. Postupne pridám aj odkazy na nejaké fotky. Zatiaľ toto: Figúrky, busty
Po dlhej ceste hlási príchod aj druhá časť MA týmu. Po pravde, nečakal som takúto dobrú atmosféru, ktorá ma veľmi potešila. Kvalita modelov naozaj TOP - bolo sa na čo pozerať. Tak isto ma veľmi prekvapili a potešili ocenenia ktoré som získal a veľmi si ich cením. Ak sa nič nepokazí, tak o rok určite znova. Hej a nákupy... chcelo by to neobmedzené prostriedky na účte. V najbližších dňoch pripojím aj skromnú fotogalérku na MA stránky aj s krátkym textom. (Tentokrát však fotky naozaj skromné, pretože som si zabudol doma kartu do foťáku, tak som niečo zbúchal len mobilom )
Super strávená sobota, chalani odviedli ste kus dobrej práce! Klobúk dole! Modelov naozaj kopec, som nevedel kam skôr skočiť. Predajcov ani nespomínam... o tom by vám vedela porozprávať hororové príbehy moja peňaženka... O Plastikovej zime som nepochyboval, očakávania sa do bodky naplnili, takže o rok znovu!
Andys píše:A trošku mi tam chýbal nejaký workshop alebo Jezevčíkov kotol ako po minulé roky...
Dva docela dlouhé workshopy proběhly na stánku airbrshcentra a dokonce se i vyhlašovaly
Byl jsem už poněkolikáté v řadě a opět jsem byl nadšený. Moc se mi u vás líbilo chalani. Stejně tak bych chtěl poděkovat všem, kteří se zúčastnili oou mých workshopů a doufám, že to pro vás bylo přínosné.
Za válečnou výpravu airbrushcentra.cz - Martin + Martin + Kubrt + Laco hlásím, že jsme maximálně spokojeni
A teraz ma ukamenujte, ale podla mna priemerna kvalita modelov bola nizsia ako v roku 2012. Boli tam aj genialne modely ale priemer... Priestory nebudem hodnotit ale majitel kulturaku by uz mohol investovat do rekonstrukcie interieru, citim sa tam ako v hlbokom socializme.
P.S. Dakujem organizatorom za maximum co sa dalo vytazit z danych moznosti, rad pridem aj na buduci rok
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť! Napravíme tento svet, keď ho naľavíme?
A big Thank You to Plastic Winter team from Aeropoxy, Maketar Mask, YASIG-Yugoslav Aviation SIG, and IPMS Serbia -Maketarski Klub Novi Sad for a great event. See you on Plastic Winter 2014.
Pánové z KPM Bratislava - gratuluji ke skvěle uspořádané soutěži .Vynikající modely , mnoho modelářů ,prodejců ,ochotných organizátorů tuto výstavu a soutěž řadí mezi top akce.