Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Soutěže (Contests) ‹ Rok 2013
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

E-Day 2013 a MR ČR v plastikovém modelářství 2013

Přehled soutěží pro rok 2013
Odeslat odpověď
Příspěvků: 273 • Stránka 9 z 19 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19
  • Odpovědět s citací

Re: E-Day 2013 a MR ČR v plastikovém modelářství 2013

Příspěvekod RomanV » 29 zář 2013, 20:53

Supr akce na kterou jsem se těšil už od léta. Užil jsem si to jak nejvíc to šlo. Velké dík pořadatelům [-o<
Lokaji! Ohlašte své paní že přišel Antonio Serutti.!
-"Má smutek. Nepřijímá!"
RomanV

• Odpovědět s citací

Příspěvekod síra » 29 zář 2013, 21:06

Letos jsem si E-Day užil. Skvělá organizace, bezva pokec, parádní modely k vidění a tak to má být.
Takže děkuji, děkuji děkuji. [-o< [-o< [-o<
http://buncmodelling.blogspot.com/
https://picasaweb.google.com/1071974498 ... Modelling#
http://sira4666.rajce.idnes.cz/patlama_patlama/#album
síra

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Merlin » 29 zář 2013, 21:09

Tento rok som nemohol navstivit asi najlepsiu modelarsku akciu roku :cry:
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť!
Napravíme tento svet, keď ho naľavíme?
Merlin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vojta Mertl » 29 zář 2013, 21:22

Za KPM Mariánské Lázně velký dík pořadatelům, oba dny jsme si užili ;-I ;-I
Vojta Mertl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nunymaster » 30 zář 2013, 00:35

nunymaster píše:Chtěl bych organizátorům poděkovat za nádherné ceny ,přestože jsem se nemohl osobně zúčastnit o to větší radost mi udělali.. díky... [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

pro upřesnění : děkuji rozhodčím za to že se jim líbily moje modely a dali podnět k udělení ceny a hned nato děkuji organizátorům za nádherné ceny , které mi na základě doporučení od rozhodčích udělili... děkuji to jen pro formu... :D :D ;-I ;-I
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
nunymaster

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mgr. Petr Dušek » 30 zář 2013, 06:28

E-day splnil moje očekávání. Vystavili jsme se synkem modely do líbí- nelíbí, nakoupil jsem potřebné množství barev do kroužku, pokecal s kamarády, které jsem rok neviděl, prohlédl si kvalitní modely, ubezpečil se, že moje rozhodnutí neblbnout s finišováním na bodovačku bylo správné rozhodnutí........
Díky pořadatelům za pěkně strávený víkend a za rok zas.
Vojtík & Dušín
Mrzí mě, že jsem nestihl pokecat s některými kamarády, tak snad někdy jindy a jinde.....
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím.
Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.
Mgr. Petr Dušek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 30 zář 2013, 09:14

Nakonec jsem si udělal čas zajet na sobotu na čumendu, halvně kvůli některým nákupům a lidem. Modely jsem v podstatě neviděl. Díky, ale v tom pološeru mžourat na modely nehodlám. Tlačenice na čs. patnácky byla taky skvělá.
Docela jsem litoval pánskou část pořadatelů v jejich tričkách. :grin:
Ani mě nebylo líto že v sobotu akci opouštím, prostě další z řady soutěžních výstav nebo výstavní soutěž? Jinak byla akce z mého pohledu celkem slušně zorganizovaná.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 30 zář 2013, 11:13

Byl jsem se synkem jen na čumendu (proto jsem také neměl v soutěži modely a nestihl bych ani rozhodcovat... synchronizace restriktivního vracení modelu v neděli a neméně restriktivní ex při překrytu termínu bych nedal)
Fronta byla dlouhá rano v 9 začala u myčky, později byly dokonce dvě. Už v 10 hodin byla i u stánků fronta na dvě řady- Letos se začala obchodníky plnit i středová ulička... inu trend k veletrhu

Modelů jsem moc neviděl kluka až na Sci-fi nezajímalo nic jiného než RC tanky a lodě, když střílely byl v sedmém nebi.... na kity řekl: "....to máme doma :x "

Co se týká modelů , ve frontě jsem kecal s jedním "komandem" modeláří z podorlicka .... no všichni byli na otočku.... a přitom by dali par desítek modelů dohomady jak na SIG tak do soutěží.... je to asi o motivaci lidí a s tím neumím poradit... ale 1200 a cca 850 je na "republiku" dost málo.... asi je toho více co ovlivňuje "Oblibenost"... prostředí, termíny restrikce... dva dny.... no nevím jak letos ale vždy je největší maso v sobotu , v neděli dojdou jen náhodní diváci... a vydávat modely cca až v pozdním odpoledni zvlášť když je z Prahy skoro každá dálnice rozkopaná a člověk může jet přes republiku až 6 hodin??? nevím
Osobní stránky (nová adresa)
http://www.zskopan.cz
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pavel Klouček » 30 zář 2013, 11:58

Zbyňku promiň, ale stihl sis všimnout, že konec v neděli je posunut na třetí hodinu? Tomu ty říkáš pozdní odpoledne? My byli přesně v pět doma.
Pavel Klouček

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 30 zář 2013, 12:26

To máš fuk, stejně už nic doma nezvládneš, já jel 3 hod. Nevim, no, dvoudennost takový akce, tristní prostory- jsou v republice mnohem lepší, třeba i menší akce. Na ně jezdím rád a i beru modely, ale na E-Day příště asi už nepojedu.
Kdybych si měl vzít v práci volno, zaplatit nocleh v Praze, tak je to sakra drahej špás. Proto mnoho lidí jezdí jen na čumendu a nákupy.
E-Day byl parádní naposledy v Juldovi na výstavišti, pak to postupně upadá.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ron » 30 zář 2013, 13:36

- modelov vyzera malo, ale to je tym, ze je okolo nich volne miesto a cele je to roztahane. 900 nie je tak malo, no na to, ako sa tato akcia prezentuje, je to slabsie.
- akurat, keby to nebolo tak, ze model v sutazi je vstup zdarma (2dni po 100kc), tak sa obavam, ze by ich tam bola tak polovica.
- niektore kusky boli pekne, ale ja si naopak od inych komentarov myslim, ze nejaka priemerna kvalita bola nizsie. to take brno a moson, tam je kvalita extra vysoka. toto ani zdaleka, bez urazky a s uctou k vsetkym modelarom, sorry.
- svetlo sa podstatne zlepsilo, na pozeranie je to uz uplne v pohode. akurat sem tam stlp no.
- to, co predvadzali lodickari (doteraz mi to nejak nevadilo) bol extrem. uz tie prskavky je des, ale ten husty cierny dym, ktorym sa hrali asi na zasah, tak to uz bol vrchol. je mi luto, moze to byt pekne, niekoho to moze zaujimat, ale nie je to rc lodickarska akcia, je to v podzemi, vzduch je tam uz aj tak len so-so a mohli by sa preto prisposobit = mali by im organizatori jasne zakazat!
- ta nedela je uz na hranici zbytocnosti, ale to predlzovanie do 15.00 uz bolo trapenie. so zaciatkom, v najhorsom s koncom vyhlasovania by sa ozaj mohli zobrat modely. uz sa tam len tmolilo len modelarske osadenstvo cakajuce na modely v nude. naco?
- no a mistrak... tak to je fraska panove. v podstate tak jeden, mozno dva zaujimave modely na kategoriu, niektore v hobby maju jasne navrch. celkovy pocet je ubohy. o co ide? len o to miesto v autobuse do telfordu? tak sa mi zda... ale dobre nech.
- avsak to, coho som bol zvedkom ma dorazilo. hodnotenie je uz naozaj ubohost a fraska. na vlastne usi som pocul v nedelu rano dvoch, potom troch z rozhodcov, ako si medituju nad vysledkami bodovacky a ako ich cielene ovplyvnuju! opravte ma, ak sa mylim, ale bodovacka by mala byt objektivna (teoreticky). zaklad je v tom, ze sa oboduje a potom sa body spocitaju a je dane poradie. uz to, kto to robi, ake su vytky k modelom v harkoch atd je smiesne, ale ono to ide dalej. ako vravim, pocul som debatu, kde islo o to, ako a kde ubrat jednemu modelu body a ako pridat druhemu, pretoze bodovo to vyslo tak, ze v celkovom umiestneni bol ten, ktory sa im sublektivne (teda paci nepaci) pacil viac bol pod tym, ktory sa im pacil menej. takze pani hladali, v ktorych kategoriach jednemu ubrat a druhemu pridat. citujem utrzky viet, ako "...tady u te cistoty bychom mohli malinko pridat, ale ne o moc...", "...nejde o to, jestli si pomuze, ale o to, abychom nerozpoutali nejaky ten....", "...podivej se, tady bychom mohli o bod...")...
tak to je podla mna, pani rozhodcovia, poduroven, a jasne to dokazuje, o com su bodovacky.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]

In Rust I Trust
ron

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 30 zář 2013, 13:56

Rone napiš mail rovnou třeba Jirkovi Brožovi nebo Vlastovi a uveď mu jména kdo to byl. At si to prověří a případně z toho vyvodí důsledky.Takovýhle anonymní hlášky na foru udělají zas akorát zlou krev a i to je jeden z důvodů proč lidi nechtějí chodit. Tady nejde o místa v autobuse si myslím. Jeden drb pak nadělá hodně škody.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ron » 30 zář 2013, 14:03

ja tych ludi vobec nepoznam! ani jedneho.
mna nezaujima robit zlu krv, nemuselo by ma to ani zaujimat - nikdy som v ziadnej bodovacke nebol a ani nebudem, ale toto proste nie je koser. najma v zmysle, ze sa vela riesilo objektivne bodovanie, a ono je to nakoniec zase len tak akoze.
a nie je to ani drb. drb je to vtedy, ked to nie je pravda, alebo aspon nie je dokaz...

In Rust I Trust
ron

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimir Adame » 30 zář 2013, 14:11

Merlin píše:Tento rok som nemohol navstivit asi najlepsiu modelarsku akciu roku :cry:

Pan nebol na Modellbrne2013?
Vladimir Adame

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vrugeova » 30 zář 2013, 14:12

Každá soutěž je spousta práce, zařizování, shánění atd..... proto poděkování pořadatelům za snahu, provedení, čas a energii, kterou vynaložili =D>
Z mého pohledu venkovana : v pátek utéct z práce, nebo rovnou dovolenou a 160km tam + nocleh. V sobotu celý den + nocleh. V neděli celý den čekat na model a 160km zpátky. Neproveditelné! Časově i finančně. Proto jezdím do Phy jen na čumendu a za kamarády. Většina kolegů z klubu též. V Brně máme vlastní SIG, točíme vlastní pivo a dáváme hromadu modelů do soutěží aj. Přitom je to cca stejně daleko, ale stačí dva dny ( na SIG), případně jeden ( pro vystavování modelu). Za mne jednoznačná volba ;-I
P.S. Letos byly skutečně fronty extrémní a čoudu z RC ukázek příliš :bad:
vrugeova

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 273 • Stránka 9 z 19 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19

Zpět na Rok 2013