A ještě jedno, opět krabička a dodělávka snad 100let rozdělanýho kitu...
Pavel Soukup píše:Pěkný![]()
![]()
![]()
Jenom to ošlehnutí od výfuků se mi zdá trošku moc výrazný...
David Maier píše: ... ale co mne zarazilo - nemas tam ciste nahodou otocenou vrtuli ?
Karel Pilát píše:Pavel Soukup píše:Pěkný![]()
![]()
![]()
Jenom to ošlehnutí od výfuků se mi zdá trošku moc výrazný...
David Maier píše: ... ale co mne zarazilo - nemas tam ciste nahodou otocenou vrtuli ?
Nevík, kolik Ti je a kolikátej to je model, takže nebudu komentovat, jak to je postavený, ale taky bych přidal jeden špíček k tomu, co přede mnou již napsali jiní: Proč je popiska "Nur hier betreten" tam, kam se nemá šlapat? Patří dovnitř toho chlívku a venku je "Nicht betreten". A nemá ta čtyřka být černá? Ale tohle éro neznám, tak nevím. A ještě napuštění spár mi připadá hrozně křiklavý.
xXx píše: Dík za kritiku, je mi 22 a model nevím kolikátej.Jak sem psal, je to dodělávka z žákovských let. To číslo nevím, protože jsem to nedělal podle podkladů ale jen podle návodu a tam to bylo takhle a to samý i ta popiska. Leželo mi to snad víc jak pět let ve skříni
tak jsem to chtěl jenom dodělat. Nic jsem nijak neověřoval...
Ale dík za kritiku a tipy, příště si dám na takové kopance pozor, i když půjde jen o "dodělávku"
xXx píše:Karle, to neměla být reakce vůči Vám...
Já sem to takhle nemyslel, asi to špatně vyznělo. měl jsem spíš napsat než-li kritiku názory... Já chci kritiku slyšet, proto to sem dávám, aby lidi řekli co si o tom myslí, a já se příště těm chybám vyvaroval...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků