Tak jsem konečně po delší době něco dodělal. Bohužel kvůli nedostatku času to není úplně košer, ale snažil jsem se. Měl jsem nehodu s obtiskama. barvy jsem stříkal Gunze a stínoval vše pistolí. Oleje jsem nepoužil není třeba. Snad se vám líbí, je to po delší době opět model nastříkaný pistolí.
Mne sa paci kazda P-40, aj tato, ale mam pocit, ze tie farby su nejake reflexne. Hlavne modra na znakoch a zelena v sachtach. Podla mna si priliz vytiahol farby upravou fotiek. Dost to kazi celkovy dojem, aspon pre mna.
Inak postavene to mas pekne, ostatne ako vzdy.
Mně se taky líbí ale až na dvě věci. Ještě bych nějak zašpinil kola. A ta barva na spodku od kulometů je nějaká divná, ale to je možná fotkou...
Jinak Fisken je docela pěknej a zajímavej, jsou na něj docela hezké fotky, tak si jej možná udělám taky, ale 1/72...
Podľa mňa je to postavené veľmi pekne. Vyzerá to živo. Ak si pod nehodou s obtiskami myslel posunutie krídelných znakov, tak to trochu svieti, ale ináč je to celé fakt v poriadku. Gratulujem.
Moc se mi líbí ty vrchní plochy. Ještě bych přetáh znaky nějakým filtrem. Na to zašpinění spodku bych dal radši černou než hnědou a . Ale jinak moc pěkný.....
Nazdar Filipe, po dlouhej době mě oslovil tvůj novej model. Na první pohled to nevypadá špatně, ale vadí mi tam pár věcí, viz foto
Určitě by modelu prospělo vytažení paneláže, ne moc kontrastně, stačilo by opravdu jen zlehka.
Ty obtisky se ti vážně ale nepodařily... Měl jsi to raději nafoukat, bylo by to ve výsledku mnohem přesvědčivější.
Jinak ale na dálku OK
Pekná práca až na tie spomínané obtisky. Čo sa týka vytiahnutia liniek paneláže, dovolil by so si trochu oponovať majstrovi Jakubovi. Podla mňa tie vrchné plochy takto vyzerajú velmi realisticky, ale je to len môj názor. Spodné plochy by naopak mohli byť trochu zvýraznené.