no včera sem dohotovil tohodle krasavce,stavba dobrá na malý počet dílů,jen mi z pinzety ulétly vobě ty trubky od brzdících klapek a nějak mi zmizela roura(dodneška jsem jí nenašel a byl línej nahrazovat,obtisky nejhorší,nic nelpilo,odlepovaly se samy od sebe,ani vodičky tomu nepomáhaly,takže to skončilo tak,že na přídi není ten žlutočerný pruh označení na ocase z jedné strany také ne a jeden nápis usaf zespoda,jinak sem rád že sem to dorazil a koukal sem se že dlaj i japíka ale po těch obtiscích mě přešla chut,ted koukám že ty fotky sou taky katastrofální,zkusim to ještě nafotit zejtra ale je to moc malý
Čím jsi to fotil proboha, to není vůbec ostré. Nedá se to pořádně zhodnotit.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Těpic,letadlo by to jistě bylo krásný,ale na těch fotkách vypadá spíše jako když jsi fotil ufo.Takhle dobře mázlý nejsou ani umělecký fota.Zkus to prosím přefotit.
šimon hub píše:jj telefon ale pod ostrym světlem v kuchyni,chtělo by to normálnísvětlo,ale já jsem ted věčně ve škole možná o víkendu
Tomu nepomůže ani normální světlo, protože
telefén nemá makro. Aby to k něčemu vypdadalo, musí se to vyfotit tak
z půl metru a to na tý fotce nic nebude Pokud je to 1/144