Dakujem vsetkym za pochvalu.
To Pavol: ked ju pokladam na kolesa radsej ani nedycham ale zatial drzi
A bilancia je:1x pad, 2x odtrhnuty podvozok, 1xvylomene vzpery, 1xroztiepeny trup, x-krat opravovany nastrek
Hezky postavenej model pěknýho letadla, akorát to poškrábání vypadá divně - ty škrábance jsou si dost podobný, na křídle stejný jako na trupu a tak nějak divně umístění. Ber to plz jako konstruktivní kritiku, sám jsem se odřenínám zatím vyhejbal jak čert kříži právě proto, že mi připadá obtížný udělat je realisticky.
But the spirit of the free world is the final dream...
Vsetkym dakujem, velmi ma tesi ze sa vam paci. Pre tych ktory sa ho chystaju stavat odporucam davat sakramenstky pozor na podvozok. Je velmi krehky,preto som mal pocas celej stavby polozeny na podperach pod kridlami. Do modelu treba napchat kopu zvazia-a miesta vela nieje. Moja Cat ked do nej silnejsie fuknem tak padne na zadok. Skontrolujte si aj vzpery, mne 3 vysli kratke-asi o 0,5 mm, viac vidno v na fotkach pocas stavby.
To Vorvan:tie odreniny priznavam. Nikdy predtym som to nerobil tak najprv som ciernu oskrabal na spodnu striebornu podkladovku, ale na konci som este chcel pridat stetcom mensie. Velmi sa to nepodarilo-skusenost do buducna. Tie mensie stetcom su:cerstve metal cote aluminium-matne a starsie H 56. Ta H 56 sadla podsatne lepsie na tmavy povrch.