Zdravim
Tento nejnovější kousek mé sbírky byl vážně fuška.Práce mi trvala 2 měcíce (celý prázdniny).Stavebnici jsem sháněl hodně dlouho ,nakonec mi Phantoma sehnal teplický prodejce MPM .Po koupi stavebnice nastal další problém a to doplňky.Sedačky Quickboost nebyl problém ani výtokové trysky Aires, nicméně v MPMku nevedou sadu plechu na Jéčkovou verzi,takže sem koupil plechy na verzy M/N(podle podkladů mi přišli jetli né stejný tak nejpodobnější).Co jsem však nesehnal tak to byly vstupy vzduchu k motorům.Což je na modelu hodně znát a vidět i když jsem do modelu vlepil lopatky s kužely, který mi poskytlo domácí vrakoviště.Tuším že to bylo ze starého F-14 Tomcat.
Stavbu jsem začal s tím že to bude soutěžák ,ale jak plynul čas tak jsem zjišťoval že na soutěž to není.Je tam spousta chyb a dalsí kopu věcí bych dneska dělal úplně jinak.
Model jsem barvil převážne Humbrolama jen povrch je Modelmasterama.
I když to není 100% výsledek ja z něj mám radost,protože je to splnění mého snu mít doma slušně postavenou F-4J v obtiskový verzi.A musím přiznat že mě stavba hodně bavila a v budoucnu jsi toto krásný letadlo postavim znovu jen to bude čtvrtková stavebnice.
A omlouvám se za fotky( eště s tím válčím...a válčit budu)