Tohle byl skvely výměný obchod.Na stul už jsem to dostal lehce rozvrtany a se špatnym kokpitem(nic ve zlem Franto) Kokpit sem oddělil od trupu ve kterem už byl přilepen.Naštěstí jen k jédné pulce.Vše jsem udělal podle svého nejlepšího vědomí a dokumentace kterou sem měl po ruce.Tmelení skoro žádný jen běžné přetmelení a vyhlazení spár.Následovalo stříkaní barev.Poprvé sem zkusil spáry podstříknout tmavou barvou a výsledkem bylo že se svojí prací sem byl spokojen.Barvy sem přebrousil a vyleštil.Nastřik laku mi dělá delší dobu problém.V pistoli se delají jakési cucky a ucpáva trysku.V nejhorším případě vyletuje krupička to sem vyřešíl dalším leštěním skelným papírem 1200.Brousil jsem pod vodou.Na obtisky jsem použil vodičku Gunze(tu se zelenou nálepkou a výčkem) Po úplném dokončení a uznáni od člověka od kterýho sem model získal zapříčinilo to že se Skyraideru je vlajkový letadlo mojí soukromí flotily letadel.
Oznaceni na kridle patri jinemu stroji (ten jsem stavel ja, vic viewtopic.php?t=7526 ). Cislo souvisi se strojem (rika se mu modex tusim), 2 pismena na konci s jednotkou. U namornich A-1 byvalo praxi to, ze modex byl krome kridla i na kapote motoru, kod jednotky na SOP. M.