Taková rychlovka z krabičky do firemní vytrýnky. Všechny barvy akrylové vodou ředitelné Agamy. Jestli tam jsou chyby fakt netuším, nemám to nastudováno. Prostě čistá pohodovka, žádný velký koumání.
Už 16 let. 92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% se zdravou myslí a hudebním vkusem,hoď si tohle do podpisu. http://www.modelyletadel.wbs.cz -můj amatérský web Love Spitfire !
Vypadá supr, gratuluju! Zeptám se: jak se stavěl? Jednou bych ho rád postavil, s modrejma hvězdama... No a samozřejmě ta rychlost, klobouk dolu i se šábesdeklem!
Nejlepší argument proti demokracii je pětiminutový rozhovor s průměrným voličem. (Winston Churchill)
Na to, že je to shortrun, tak se to staví kupodivu bez problémů. Samozřejmě nějaký tmelení tam bude na trupu, ale já lepím vteřinákem, takže já při lepení rovnou tmelím. Myslím, že tenhle model určitě ozdobí každou vytrýnku a soutěž.
PS: Kdo ještě váhá z koupí, tak neváhejte, zbývá nám jich posledních cca 100 kusů což vystačí tak na ModelBrno a pak už nebudou. Leda, že by byla reedice bud v Amerických nebo jiných barvách.