No a teď konečně k samotné stavbě. Model byl kompletně v pozitivu, takže jsem si cvičně potrénoval rytí. Je to komplet krabička, drobnosti jako pitotku, antény atd. jsem dělal z drátu, jehly a zbytků plastiku. Trocha tmelu Miliput standard yellow gray mezi křídla a trup + Surfacer 500. Kabinku jsem pokusně namaskoval barvou na sklo místo maskolu nebo pásky, docela to funguje. Celý model jsem pak nastříkal Surfacerem 1000. Nastříkáno barvami GSI Aqueous hobby H, od ruky. Lak pod obtisky Sidolux ředěný X-20A 1:3 (byly trochu problémy, ale nakonec to klaplo). Pod obtisky Mr.Setter, navrch zabral jenom Hypersol. Rytí jsem napouštěl olejovými barvami ředěnými S6001 (docela driják...). Pak jsem zkoušel trochu patiny - drybrush a zašpinění od kulometů, no možná trochu moc... A nakonec zase Sidolux s Tamia flat base 15% (trochu to šlo doběla...

Vím, že je tam spousta chyb a úplně spokojený s tím nejsem, ale jak jsem psal, je to první a zkušební model a chybami se člověk učí. Fotky nic moc, nakonec jsem to fotil starým kompaktem, vyšly líp než z DSLR (neměl jsem zrovna stativ). Za každou kritiku a připomínky budu rád

Naposledy upravil Honza 77 dne 22 bře 2009, 23:15, celkově upraveno 1
Kdo si hraje, nezlobí...