fotky som lepsie nedokazal urobit.

Martin Černý 'Černoch' píše:Nevypadá to špatně. Se divím že ještě někdo staví Fujimu, když je tu ještě Gawa.![]()
Je ten model opravdu mimo měřítko (snad 1/70 nebo 1/76 ted nevim přesně )jak se uvádí?
Martin Černý 'Černoch' píše:Nejde mě o to co je napsáno na krabičce, ale jakýmu měřítku odpovídá model po přepočtu z rozměrů 1:1. Někde jsem četl, tuším PKr kdysi? že model není 1/72 ale buď měnší nebo větší.
Můžeš to změřit a přepočítat? Případně ty Tomáši?
Tomáš Macourek píše:Rád jsem pomohl a vidím, že dekály jsou opravdu na úrodné půdě! Fakt povedené, moc pěkný model.
Jám mám doma Fujimi, která je v měřítku 1:70. Tak se to píše na krabičce, no milimetry na modelu jsem zatím ještě neprověřoval. Vzhledem k tomu, že model pojede pouze do mé vitríny, tak je mi to vlastně i úplně jedno...
Maro má asi tuto stavebnici, která je v 1/72, teda aspoň podle nápisu na krabce.
maro94 píše:Tomáš Macourek píše:Rád jsem pomohl a vidím, že dekály jsou opravdu na úrodné půdě! Fakt povedené, moc pěkný model.
Jám mám doma Fujimi, která je v měřítku 1:70. Tak se to píše na krabičce, no milimetry na modelu jsem zatím ještě neprověřoval. Vzhledem k tomu, že model pojede pouze do mé vitríny, tak je mi to vlastně i úplně jedno...
Maro má asi tuto stavebnici, která je v 1/72, teda aspoň podle nápisu na krabce.
dik za pochvalu Tome. co sa tyka krabicky, tak ja som mal inu, to bola taka do zelena. ja som ju kupoval od Mata Jursu, snad on by vedel ktomu povedat viac, o aku ide stavebnicu.
Martin Černý 'Černoch' píše:Martine jde mě na to abych si to ověřil nebo vyvrátil další fámu, už jsem se s tím setkal když mě řikali lidi někteří nekupuj Mitsubishi F-1 1/48 od Fujimi, je to šmejd a mimo měřítko, a nakonec ten model je naprosto shodnej s gawou -rozměrově a provedním je v některých detailech i lepší.
Prostě mě to jen zajímá.
Gatling71 píše:Nazdar hoši.
A-1 od Hasegawy jsem stavěl a to třikrát...taky tady někde jsou (na 2.stránce).
A-1 od Fujimi jsem měl...obtisky s návodem jsem posílal tuším Juraji Ondrušovi na Slovač.
Takže vím že "Fujimka" je asi o centimetr delší a minimálně o cenťák má větší rozpětí než Gawa (a Airfix), porovnával jsem to.
Na "Nejváckou" A-1 jsem použil některé obtisky od Testors (také výlisky Fujimi) a musel jsem je trošku upravovat (zmenšovat).
Takže ta "Fujimka" je asi 1/70.
Ale co na tom záleží, hlavně že se model povedl!![]()
Jarda
Gatling71 píše:Nazdar hoši.
A-1 od Fujimi jsem měl...obtisky s návodem jsem posílal tuším Juraji Ondrušovi na Slovač.
Takže vím že "Fujimka" je asi o centimetr delší a minimálně o cenťák má větší rozpětí než Gawa (a Airfix), porovnával jsem to.
Na "Nejváckou" A-1 jsem použil některé obtisky od Testors (také výlisky Fujimi) a musel jsem je trošku upravovat (zmenšovat).
Jarda
maro94 píše:Gatling71 píše:Nazdar hoši.
Jarda
presne tak , co tam po nejakom rozmerehlavne nech dobre sedia, licuju diely a aby to ako lietadlo vyzeralo
![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků