Fotky si ulož u sebe v PC do nějaké složky např. "Fotky pro ModelForum" Potom v prostě klikni v tématu na tlačíko "Odpovědět" Napiš co chceš a dole pod rámečkem pro text klikni na záložku "Příloha" Vyber pomocí tlačítka "Procházet" ve svém PC cestu do sloky "Fotky pro ModelForum" a tam vyber poslední fotku např. 4.jpg Klikni na "přiložit soubor" Pak si to zkontroluj pomocí tlačítka "Náhled" Pokud je fotka v příspěvku je to OK a postup opakuj pro každou další fotku!!! Můžeš jich přiložit šest a ta první bude na konci. Zkus to....
Nevim nevim Tomíku.Na první pohled pěkný,ale při detajlnějším pohledu se najdou nějaké zbytečné chyby.Dal bych za tento model spíš mínus než plus.Nezoufej,určitě se to zlepší
Já myslím že nevypadá zle. Ruší mě tam to výrazné vytažení spár na bocích a taky šmouhy na křídle mi připadají jakoby roztažené proti směru letu . Fotky nejsou moc ostré, ale to je jiná kapitola. Fotit tady umí málokdo. Taky jsem snad nikdy nevyfotil nic pořádně, ale mým modelům to obvykle spíše prospěje .
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.