Stavba bez doplňků, jen krabička + pár drátků. Snad se bude líbit. Vím, že kamufláž by měla být asi jiná, ale zjistil jsem to pozdě. Stříkal jsem pistolí Tamiya Spraywork, ale snad v nejbližší době povýším.
Odřeniny mi taky nějak nesedí a aby to vypadalo přirozeně je opravdu náročné a ne pokaždé se to povede. Ale také ne každý to bude posuzovat stejně, takže bych si ani nedovolil napsat že je to špatně, to znamená, že tak trochu záleží také na vkusu každého soudruha . Každopádně to ostatní je super a moc moc se mi to líbí. Máš to pěkně čisté. Gratuluji k pěknému modelu
Opravdu povedné - čistě postavené, precizně onýtované, pěkně zvýrazněné spáry mezi panely, patina taky good. Jen tak dál! Možná ty odřeniny udělat o něco málo tmavší, aby tolik nesvítily (osobně bych je na modelu ještě lehce přestříkl "zašpiněným" ředidlem).. ale to je jen detail...
tak toto je fakt špica..parádní povrch a vůbec celkově působí dost reálně Tys to nýtkoval,nebo je to už ve stavebnici? P.S...ty máš to lanko přilepený k tomu anténímu sloupku??..nebo se mi to zdá
vladam: Zatím ještě nejsem rozhodnutý, nevím ani jestli ji budu kupovat, snad bude ježíšek hodný. Ale bude to buď Ultra od H&S, má hodně dobrý poměr cena/kvalita, nebo se budu držet módní vlny a bude to Infinity.
Šedivák: Nýtoval jsem ručně. A to lanko je na sloupku, zase jsem jednou myslel. Odlepím ho.
Pappa: Spáry jsem napustil olejovkou, ale asi jsem zvolil moc tmavé odstíny.
A ještě k těm odřeninám, taky se mi moc nelíbí, předělávat je už nebudu, možná to přefouknu špinavým ředidlem. Jinak díky všem.
Krasavice , Krásně čisťounký. Používám stejnou pistolku, na barvy je to docela ok, ale na lak j to děs,hrozivě to krupicuje. Až do teď jsem myslel že je to pistolí ale u tebe je povrch naprosto skvělý, můžu vědět čím je to lakovaný a v jakém poměru ředidlo/lak, díky