jj děkuji za odpoved ale byl bych rad kdyby nekdo to trosec vice rozebral! a vytknul mi chyby! atd! byl k videni na Koprivnickych poharech tak mozna nekdo pamatuje!
Pokud ti tento způsob vyhovuje tak takhle výplety dělej ale z vytaženého rámečku jsou křehké a musí se přesně měřit ( ? ) Já používám rybářský vlasec a ten má dost dobré výhody:vysoká škála tlouštek vlasce,pružnost o hodně méně křehne (zatím se mi nestalo žeby samovolně praskl) a to hlavní dá se vypínat teplem to znamená stačí k nenapnutému vlasci přilepenému na obouch koncích přiložit buď hrot pájky nebo svedený horký vzduch z fénu do trubičky nebo jiný způsob a vlasec se krásně napne.
Tohle jsem taky stavěl. Chtěl jsi nějaké výtky, tak tady je máš: - Stínování konstrukce, kokard a ušpinění je příliš výrazné, i když určitě krok dobrým směrem, jen trochu uber. Stačí prohlédnout pár fotek a zjistíš, že nieuporty nebyly až tak hrozně špinavé. - Nelíbí se mi barevné provedení kol (můj názor) - Když už jsi to tak ušpinil, proč není zvýrazněno šití za krytem motoru? - Vrtule není moc dřevěná (i když zrovna já bych tady asi kritizovat neměl...) - Chtělo by to provrtat průvlaky pro ovládání křidélek na vop. - A konečně výplety. Nelíbí se mi, že nejsou dobře vypnuté. Časem určitě přijdeš na to, že je lepší zalepit drátěná očka do předvrtaných dírek a poté provlíkat silonový vlasec a zajišťovat trubičkou z uchošťouru. Popis je v některém starším sešitu modeláře a tady na fóru se taky něco najde. Výhoda je v pevnosti (co tohle používám, nic se mi nepřetrhlo) a možnosti pěkně silon vypnout teplem (já používám pájku), nevýhoda v pracnosti.
Určitě by se toho našlo víc, ale to už bych hnidopichoval. Nicméně postavené je to hezky a s mou první chmelnicí se to srovnat nedá (jaj to byla hrůza !)