Zakázková práce pro kámoše.Přinesl mi tohle děsný retro a chtěl to postavit jen tak z krabičky,v tomhle případě spíš ze sáčku.Snažil jsem se,ale u spousty věcí jsem rezignoval.Zadavatel je spokojený a já rád,že to mám za sebou.Tak jsem se pro změnu pustil do Spita od Kovozávodů,když jsem se procvičil v přerývání a dalších opičárnách.
Vzhledem ke stavebnici a stáří modelu velmi dobrá práce. Vypadá to jako Blenheim? Vypadá!Taky ho někde suším, ale není to pro mne prioritní typ tak stále váhám se stavbou (nebo koupí nové, jiné a lepší stavebnice ).
je to z původního použitelného Frogu, nebo z poškrábaných omlácených forem Novo? Jestli druhá možnost, tak to ještě dvojnásobný obdiv. Jestli byly výlisky třeba jako jejich Beaufighter.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Díky všem za ohlasy. To Recoil: Pistoli stále nemám.Rodina je vždy na prvním místě... To Dismember: Těžko říct,jestli to byly ty formy Novo,byl to sáček z burzy za 10Kč.
Poznám tú "radosť", ale na rozdiel od Teba som nenabral dosť odvahy to dokončiť. Možno ak budú raz v móde tieto archívne stavebnice. Myslím,že si to zvládol v rámci daných možností. Nechýba Ti na smerovke trikolóra ?
Model je super postavený. Trikolóra na směrovce nechybí. Je to kamufláž 25. squadrony RAF z roku 1939. Podle fotek chybí na směrovce znak 25. squadrony RAF a na trupu a pohyblivé části směrovky chybí seriál. Podle fotek byl i jiný tvar kokard na křídlech shora. Ale to může být tím, že se v letech 1938-40 výsostné znaky několikrát měnily.
krasny model. co si pamatuju blenheim (beaufighter zas byl jeden z horsich) byl jeden z tech hezcich frogu. i v podani nova to byla slusna stavebnice. mozna i hezci a lepsi nez stavebnice mpm... paradni prace